Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
mrzic píše:Mně se líbí, že pokud má odesílatel v mailu podpis a mám odesílatele v kontaktech, tak mi zkontroluje kontaktní informace a pokud tam nalezne změnu, nabídne mi aktualizaci kontaktu.
Aha, tak dík. A má to nejaký vplyv na chod telefónu, keď ho obnovím zo zálohy? Lebo pri veľkých updatoch som nikdy neobnovoval, tak reku či to nemám robiť ani teraz alebo je to jedno?mike-biker píše:Jedině přes program třetí strany, co já vím.
Např. Backuptrans, Phone VieW, nebo Wondershare.
Jinak klasicky přes zálohu v iTunes, nebo iCloudu. Ale to jsou všechny data.
Lze pak dát vymazat nastavení a zůstanou data.
Metalgirl píše:S těmi notifikacemi, mě to nefungovalo nikdy, dám si notifikaci při příjezdu a ani jedna z nich mi nikdy nefungovala. A to jsem měla čistou instalaci mezitím už x krát udělanou bez obnovení ze zálohy. Jestli toto někdy někomu fungovalo, tak to byl asi zázrak.
Metalgirl píše:S těmi notifikacemi, mě to nefungovalo nikdy...
Anndy píše:Alchewy: nerozumiem presne. Akože zatváraš aplikáciu (kill) ešte pred tým ako sa otvorí? Asi tomu nerozumiem, lebo mi to nedáva zmysel.
siana píše:U mě se progress bar zobrazuje jako předtím. Mám 10.0.2
EDIT: V iMessage mi to taky nefunguje, jen u SMS je to OK.
Metalgirl píše:sharkee, ano, polohové služby povolené, dokonce jsem rozšířila i rozptyl polohy na 500m, parkuji cca 50m od domu a stejně nic. Fakt netuším, nikdy mi to nefungovalo.
Anndy píše:Ospravedlnujem sa double post. Ale podla mna si to zasluzi.
Pripomienky a zaklade polohy, aby fungovali treba mat 2 podmienky splnene:
1. spustenu apku pripomienky
2. a najma v systemovych polohovych sluzbach mat povolenu polozku "polohove upozornenia"
Uz to funguje perfektne
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé