Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
cczero píše:bug s CLIR asi nijak vyřešit nejde? Na 11 jsem šel přes OTA, furt to blblo, tak jsem zkusil restore pak ještě, ale stále to blbne, jednou je hovor OK, několikrát za sebou, pak najednou CLIR. Zkusit ještě restore bez obnovy i iTunes? To je asi zbytečná práce....?
orlov píše:Keď v konkrétnom kontakte kliknem na odoslať správu, otvorí sa app SMS a sms-ku musím napísať ako novú správu. Toto sa mi ešte nikdy v žiadnom mobile nestalo.
Myslím, že tak je to správne. iMessage sa nesynchornizuje. Nikdy to tak nebolo.pistak píše:Funguje vam imessage cez icloud? Kde sa to da nejak nastavit? Na macbooku mi tiez sice pride sms ale ked ju na jednom zariadeni vymazem, na druhom stale ostane...
Stein píše:Čau lidi,
Nemá někdo stejný problém jako já? Po aktualizaci iOS 11 (11.0.2) na iPhone 6s mi úplně přestal fungovat dotyk displeje. Všechno ostatní jinak jen dotyk. Po návratu na iOS 10 vše funguje normálně i dotyk. Jenže apple přestal podepisovat iOS 10, takže když zkusím teď znovu update a znovu nepůjde dotyk tak se zpět k iOS 10 už nevrátím. Nevíte čím to muže být ? Díky za rady
Petrt píše:orlov píše:Keď v konkrétnom kontakte kliknem na odoslať správu, otvorí sa app SMS a sms-ku musím napísať ako novú správu. Toto sa mi ešte nikdy v žiadnom mobile nestalo.
Když v kontaktu kliknu na ikonu Zprávy - Mobil (modrá bublina zcela vlevo v řadě možností) nebo když kliknu na text Poslat zprávu, otevře se mi aplikace Zprávy, v komu je uvedeno komu ji chci poslat a mně stačí napsat text samotné zprávy.
Takto to funguje od nepaměti.
Nebo chápu tvůj popis špatně?
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé