Ahoj, jen se chci optat, na webu Apple se píše, že přes iCloud jdou synchronizovat i data aplikací. Chápu to dobře, že když třeba mám rozehranou hru Granny Smith
(blbej příklad, já vím) na iPhone, tak když se se svým Apple ID přihlásím třeba na iPad Mini, tak že se mi data synchronizují a savy budu mít i na iPadu (samozřejmě jen u aplikací, které mají společnost iPhone + HD verzi), nebo takto to nefunguje?
Na webu Apple z toho popisku tak nějak chápu, že by to takto mělo fungovat, nicméně když vlezu do Nastavení - iCloud, tak tam položku Aplikace vůbec nemám, jen Fotky, Hudba, Safari, Poznámky, Hledat iPhone…
Omlouvám se za asi trochu lama dotaz, ale nikdy předtím jsem iCloud nepoužíval, až teď při pořízení iPadu by mi to dávalo smysl v tom, že by se mi synchronizovala některá data napříč aplikacemi - funguje to takto nebo jsem úplně blbě?

A případně dá se toho nějak řešit, že když mám data (savy u her, ale i věci uložené v aplikacích) v iPhone, tak že bych to samé chtěl mít v iPadu? Díky za nasměrování.