Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

sharkee píše:To jako udělat obnovení ze zálohy přes iTunes? Nebudu muset zase vše znovu nastavovat, stahovat do OFFLINE režimu apod?

Možná proto, že jsou to čistá zařízení bez JB.
sharkee píše:Jinak je nová verze iT 12.3 pro WIN. PC (Win8.1) mi iPM2 i iP6 s iOS9 rozpoznalo hned,

jennydrums píše:Čekal jsem, že už konečně půjde poslat mailem víc než 5 fotek.. šeredně jsem se mýliltak snad v iOS 17...

), len som sa v noci zobudil, vyklikal par obrazoviek a vsetko bolo tam, kde ma byt...Takze za mna spokojnost. Este aj som si upgradeoval iCloud na 50GBa prisiel mi dobropis od appleu na skoro 7e
potesi...

Možná proto, že jsou to čistá zařízení bez JB.[/quote]

turox píše:Ahoj, jde nějak nastavit ve spotlightu vyhledávání pouze v kontaktech? Nemůžu na to přijít. Díky za odpověď.

sharkee píše:Nikdy jsem JB neměl. Update proběhl na všech zařízeních, jen je to prostě pomalejší a zabírá to více místa.
Ne nastavovat všechno znovu opravdu nebudu. Všechny ty e-maily, fotky, videa, účty na sport, cloudy. staování do offline atd, to opravud nebudu dělat

mám už staženo 450MB - ty stránky používám už dlouho, ale zdá se mi, že odkazujou na apple uložiště. Já spíš myslel něco bokem.

mike-biker píše:Je tu někdo, komu na IOS 9 funguje iCloud Backup?
Telefon jsem klasicky upgradoval přes OTA a zálohy mi nelze udělat - hlásí nutnost 7,5GB a já mám jen basic 5GB.
Ale nejde to nikterak opravit.

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé