Anndy | stř říj 05, 2016 10:48 am
OT: Ja pridam skusenosti. Na ip4 aj 5 som sem tam - 1x mesacne vybil kompletne bateriu. A po roku a pol som vzdy zacal mat problemy. Pri ip6 (takmer 2 roky uz) aj pri macbooku (vyse 3r) to uz tak nerobievam a baterie na oboch zatial drzia skvelo. iP6 dobijam kazdy den - nezalezi, ci ma 20% alebo 70%. Obvykle sa snazim pod 30% nechodit (ak sa da samozrejme, co sa zvacsa da). Kedze som zo starej skoly - vsetko si riesim cez iTunes (aktualizacie apiek, atd..), cize takmer denne syncujem, co sa pritom aj dobija mobil. Kludne ho necham aj 20% dobit pocas dna.
Pri macbooku dodrzujem co pise Apple kedze zvacsa ho mam na stole a na kabli - aspon 1x mesacne jeden vybijaci cyklus. T.j. minut 100% kapacitu aku, ale nie naraz - zo 100 na nula, ale ako odporuca apple - napr. 2x. Cize zo 100% napr. na 30-40%, potom nabijem na 100% a necham na aku (na 70% alebo 60% - aby vo vysledku bolo aspon 100).
A zatial sa mi to javi ako uspensne. Podobne apple watch - kadzy den nabijam bez ohaldu na stav, i ked by 2 dni vydrzali. Ale tie mam necely rok, cize este nic nepoznam.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey