Ja mam v iPhone 2GB others asi 400MB obsazené místo jako takové má asi 4.2GB zatim nijak nevadi ale mohlo by to byt lepsi....ted nevim,tusim ze je na cydii aplikace BossPrefs-Wipe nebo něco podobného ale jestli to má vliv na others netuším...na OS3.1.3 nechodí.
@Tearacer: takový bych to chtěl mít taky ale nedaří se....já mám za to že others jsou thumbs db obrázků/videí a teď nově i něco po aplikacích...hned po čistém updatu na OS3.1.3 a následném JB/Unlocku jsem měl obsazené others asi 198MB.
Podotknu jen že před rokem a půl jsem měl od českého O2 oficiálně koupený 8GB 3G a hned po prvním připojení a následné aktivaci to bylo úplně stejné.....co je tedy těch 198MB hned po zprovoznění nového iP bez jakýchkoliv dat fakt netuším..
EDIT+Screenshot:Tak v mém případě u 2G verze to dělala cidia....při každém spuštění dělá reload a i po samotném JB tahá spoustu dat která se ukládají do others.
Po čistém rstore a JB jsem měl 198MB a po synchronizaci souborů viz. screen,se other mírně přehouplo přes 200,když jsem používal cydii bylo běžně 400 a více,trakže už ji nechci ani vidět.Prakticky jsem to měl kvůli SB,bossPrefs bez kterých se klidně obejdu a informacích o baterii na což je na AppStore free aplikace.
navíc po restore a synchronizaci bez jakéhokoliv používání cydie,je můj iPhone daleko,daleko rychlejší....teď se jen té hnusné ikony nějak zbavit.
Pokud tedy máte s others problém,věřte že největší díl viny na tom má právě CYDIA
Už jsi tady dost dlouho abys věděl, že nemáš dělat doubleposty. masklin