Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
mart píše:mám stejný problém a byl jsem se na to zeptat v istyle ...
je to problém s tím že nové itunes ( 10.1) nebude podporovat pc !!!
j
Lookas píše:Ahojte ... mám najnovšiu verziu iTunes a všetko fungovalo tak jak má! .. asi o týždeň neskôr, mi nešli zosynchronizovať fotky, zvonenia, app do iPhonu! Tak som autorizoval pc a dal Transfer Purchases .. a opäť fungovalo všetko ako má! ... No opäť asi o týždeň znovu ten istý problém so synchronizáciou! ... Vytvril som si aj nový učet a znovu som autorizoval pc no pri Transfer Purchases mi stale vyskakuje chyba:/ Some of the purchased items on the iPhone could not be transferred to your iTunes library because you are not authorized for them on this computer.To authorize this computer for items purchased from the iTunes Store. / a pod tým je zoznam aplikácii ktorých sa to týka!Je ich celkom 12 a sú to tie app, ktoré som si stiahol cez iPhone po poslednej úspešnej autorizácii! ... skúšal som uz aj všetky tieto app vymazať a znovu autorizovať, chybu už to nehlasilo, ale stale nejde nič - vôbec nič zosychronizovať, nemôžem do toho iPhonu z iTunes nič dostať. Som z toho zúfalí - pomohla by staršia verzia iTunes ?? ... ak niekto vie poradiť - dakujem vopred!!
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé