Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

)))) tak to je vazne dobrej dotaz. Stahovat neomezene za 25 babek by se mi taky libilo.
ne nemuzes stahovat zadarmo z iTunes:D to by se jim nevyplatilo:D

vecer si to navolim a rano mam stazeno 

Kdyz mi z ni po usnuti vypadne.
Ale to vybirani hodby na Macu mi prijde prehlednejsi a pohodlnejsi, takze se to pohodli priklani zase na druhou stranu. Ja myslim, ze to uz jsou detaily. Zaklad je asi ta jedna velka spolecna knihovna.
od iOS5 je Coverflow neskutečně trhané a už začínám tušit že to bude tím jak "kontroluje" Cloud.
respektive takto - když jsem poprvé iTunes synchronizoval s Cloudem, tak mi to většinu songů našlo a zbytek - menšinu jsem si na Cloud nahrál. Vše bez problémů, všechny songy mám na Cloudu, to bylo vše O.K., v iPhone vše viditelné, pouze artworky lehký problém v tom, že nebyly vidět ty co jsem už v telefonu měl, ale to se nějak vyřešilo. Problém nastal tehdy, když jsem do iTunes, které už byly sesynchronizované s iCloudem, nahrál nové songy. Např. Beatles, které předpokládám iCloud všechny zná, tak se mi u většiny písní zobrazil mráček s vykřičníkem, jako error, a v iPadu a iPhone byly tyto písně "neklikatelné", byly sice vidět, ale stáhnout nejdou. Tak tomu moc nerozumím v čem je problém... Máte někdo podobnou zkušenost?

a sice to, že když mám na iPhonu vše v cloudu.. poté začnu něco přehrávat tak se mi to vlastně stahuje do zařízení a už to tam zůstává... myslel jsem že lze jak přehrávat (jakoby streamovat) tak ukládat.

Musel jsem tedy celou knihovnu stahovat z Cloudu.

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé