To jo mal som ho na docku ale on bol nejak nešťastne nasunutý a tak sa nenabíjal Tak nejak tak.
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB iPhone 5S-32Gb. Silver iPhone 4S-16Gb White iPad mini 16Gb White
Tak keby sa nabíjal, tak ráno keď som odpájal z docku tak by som nemal len nejakých 50% ale 100% nie? ale to je jedno. I tak sa mi zdá že na 6.1.3 je najlepšia výdrž na jedno nabitie.
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB iPhone 5S-32Gb. Silver iPhone 4S-16Gb White iPad mini 16Gb White
JB netuším jestli je a jestli bude možný návrat k 6.1.2 už vůbec ne...nějaký rychlý způsob, pro blba co z toho vypadl, jak vytvořit SHSH Bloobs zálohu?
EDIT: Jinak jsem čekal, že 6.1.3 je jen drobná aktualizace...
Teď nevím kde to bylo, odkaz jsem myslím dával i sem, ale iOS od prvních verzí mající okolo sto-dvě stě MB celkem nabobtnal...aspoň že ne na ukor rychlosti....něco tam samo je, ale uživateli to nepřijde.
To se tu už fakt musíte ptát na takové blbosti? Všemožné věci ohledně 6.1.3 jsou tu už popsané, tak se rozhodněte SAMI, jestli ano nebo ne. To fakt potřebujete vodit jak malé dětičky za ručičku?
Jak na tom nemáš JB, tak aktualizuj třeba přímo z iPhonu nebo připoj k PC, spusť iTunes a tam je tlačítko aktualizovat, tak klik na něj a pak počkáš až se to samo dokončí. Nic by se na tom skazit nemělo.
odporucili by ste mi v pripade iPhonu 3GS updatovat na iOS 6.1.3 alebo ostat na 6.0.2? je v tom velky rozdiel? iPhone mi totiz zacina dost bugovat, co uz je pekne otravne. dakujem