Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Marky1980 píše:Z Telekomu ich musíme začať bombardovať telefonátmi. Akurát som tam volal na technickú podporu a tvrdil mi, že oni žiadne nastavenia nerobia, že za všetko môže apple. Tak som mu to pomaly vysvetlil a podunul môj problém ďalej. Preto čím viac sťažovateľov, tým väčšia šanca, že s tým dačo urobia
Leonko píše:Toto asi poteší viacerých. (nie tých čo majú mobil od operátora)
iOS 8.1 prináša možnosť aktivovať LTE, 3G alebo 2G sieť na iPhone!
http://www.[BULVAR: odkazujte na jiné zdroje]/2014/10 ... et-iphone/
2MATRIX píše:Ja vas tu chcem vsetkych len poucit aby ste uz konecne pochopili ze za to ze vo vasom iPhone zmizla moznost zapnut/vypnut 3G siet nemoze operator ale Apple! Po 1. operator nema absolutne ziadne slovo ani absoutne ziadnu moznost aby ovplivnil ze ci v iPhone bude nejake tlacitko 3G, po 2. operator iba aktualizuje sietove nastavenia aby bol iPhone schopny prijmat LTE siet, to ze software v iPhone teda iOS je nastaveny od Apple tak , ze 3G prepinac nahradi LTE ak budu splnene podmienky a medzi 2G a 3G prepina sam uz ziadny operator naozaj nemoze ale moze zato nastavenie od Applu ako to pekne posrali s prioritou siete... keby zato mohol operator preco na androide 3G prepinac ostava? tak sa stazujte na support Apple
benitoSVK píše:Spadlo mi to.
Sajfi píše:Měl bych dotaz, chtěl jsem si nainstalovat betu 8,1 na iPhone. V iTunes jsem se shiftem dal "ověřit aktualizace" vybral stažený soubor ipsw. Začalo se to rozbalovat, ale když to bylo rozbalené iTunes hodily chybu, že není možné aktualizovat (3194). Co dělám blbě? Psali jste tu, že to jde i bez DEV účtu ... Mohu to tam tedy nějak dostat, i když nemám DEV účet?
Viktor Čistič píše:Asi hloupá otázka, ale co takhle celodenní události v NC?
Viktor Čistič píše:Havrdaj: Ještě se zapetám, jak se ti povedlo, že v tom NC nemáš zobrazenou u Calendars 5 tu jejich ošklivou ikonu? To je vlastnost iOS 8.1? Dík
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé