Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Dawyx píše:To jo, me jde spise o downgrade, prototo abych priste vedel:
1. Udelam zalohu aktualniho ios se vsemi nalezitostmi (zpravy, appky atd.)
2. Smazu iphone do tovarniho nastaveni a abych mohl zalohovat cisty ios, protoze jinak by prece cisty nebyl ne?
3. No a pak nainstaluju update a zalohu kde mam vsechny sve veci.......

A to sa ti stalo po aktualizacii na 8.1.3, alebo preco to pises do tohto vlakna?Laduš-samara píše:Lidi najednou mi prestal jit zvuk. I u videii a ukazuje mi furt rezim sluchatka. Co s tim mam delat. Mam i phona 5.

Clon píše:Ještě bych upřesnil, že v bodě 2 - Nemusíš mazat iPhone do továrního nastavení - smaže se tak jako tak sám a pak nemá žádný smysl zálohovat čistý iOS - čistý iOS budeš mít VŽDY když nainstaluješ nový FW - pomocí iTunes a tlačítka Obnovit.

Pichni sluchatka do vystupu a znova vytiahni. Tento postup opakuj rychlo po sebe niekolkokrat a malo by to pomoct...Laduš-samara píše:Lidi najednou mi prestal jit zvuk. I u videii a ukazuje mi furt rezim sluchatka. Co s tim mam delat. Mam i phona 5.

netex píše:Ahoj dneska jsem si všiml, že v nastavení mám položku vývojář nevíte co to znamená?
]

) pochádzajú z prírody a tam tiež nie je nič rovnaké. Preto aj napr. keď si človek vyberá nábytok, dekorácie, farby, keramiku, dlažby, etc... musí riešiť a vyberať z jednej šarže (teda z jedného výrobného cyklu) inak nie je zaručené že to bude identické .... 

napr u nás vo firme už 4+ roky používame iPhony od 4 po 6 a nikto nemal takéto problémy. Reklamácie sa vyskytli - to áno - 2/3 zo všetkých malo fľaky, plus nešli repráčiky časom. Ale respringy a spol. vôbec. 

To fakt ne. Číslo jsem si vygooglila a tam se tohle dočetla. Nejsem jediná. Ted jsem vše spojené s netem vypnula a čekám na někoho, kdo se mi na to podívá, popřípadě doladí. Dost se to začalo sekat. Když je slabší signál na wifi, tak padá. Při prohlížení na internetu se to kouše taky. A když si pustím hru, pak se mi občas najednou vypne. Prodleva u volání, jak tu čtu je normální, to je věc co mě netrápí, ale ten zbytek ano, proto přemýšlím, jestli dát ios 8.2 a taky mě napadlo jestli nepomůže vše smáznout a začít s čistým mobilem. A bylo mi řečený, že by se měl občas mobil vypínat, prý přeci pc taky vypínáme a tento mobil je už takový pc. Prý by to mělo také pomáhat pro lepší funkčnost. Může mi k mím problémům někdo něco říct??? Díky Jana

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé