Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ze kdyz se dva hadaji ci perou, treti se miva dobre, ted se rvou hned tri a zakaznik z toho nic nema, jen potize...chtelo by to trochu sjednotit a ne zxakaznikovi hazet byt nechtene klacky pod nohy.

"

a dalsia vec, mavam casto uplne plny IP. Celu pamat. A v iCloud je iba tych 5 Gb zadarmo. Platit to nechcem, sk by bolo treba viacej. No ak ked mam v IP viac ako 5 Gb dat, tak mi co vlastne ulozi? Nie ze pojdem obnovovat zalohu a neda mi tam napr. Kontakty.

V iCloud som zatial novacik, vzdy som bol za tradicny overeny postup. Este jedna drobnost, ked ma iCloud iba 5 Gb a ja mam napr. na PC cez iTunes zalohovanych cez 5 Gb, dajme tomu 11 Gb, tak z iCloud mi co obnovi zo zalohy naspat? Iba tych 5 Gb, ale ktorych 5 Gb? Hlavne by to mali byt kontakty, SMS, fotky a az nakoniec aplikacie. Mam tam zaruku, ze sa nestane, ze jedneho dna data na iCloud sa stratia?
Ze im to padne? Dalsia vec, ak by som sa rozhodol v iCloude zalohovat vsetko okrem aplikacii a fotiek a po restore by som dal obnovit z iCloud a potom dal synchr. v iTunes, tak mi tam stale zostavaju iba tie najnovsie data? Aby mi zasa tie novysie z iCloudu neprepisal iTunes zo starej zalohy. 

Danosss píše:Zdravíčko dnes mi přišel iphone 3gs je v něm 5.0.1 verze IOS:) no ale když si chci zapnout Icloud napíše mi to: v tomto iphonu již byl aktivován maximální počet bezplatných účtů...co s tím?:(:(:(

"

"

pajap píše:@HOFA: Pokud jste zapomněli deautorizovat počítač, který již nevlastníte, a již jste vyčerpali maximální počet autorizací pro pět počítačů: Všechny autorizované počítače můžete deautorizovat najednou. Tuto metodu můžete použít jednou ročně. Přihlaste se k obchodu iTunes Store, vyberte volbu Obchod > Zobrazit Apple ID a klikněte na Deauthorize All. Pokud se tato volba nezobrazí, znamená to, že máte méně než pět autorizovaných počítačů.
Pokud se při deautorizaci počítače vyskytnou potíže, navštivte webovou stránku iTunes Store Authorization FAQ.
http://www.apple.com/support/itunes/authorization/

HOFA píše:pajap píše:@HOFA: Pokud jste zapomněli deautorizovat počítač, který již nevlastníte, a již jste vyčerpali maximální počet autorizací pro pět počítačů: Všechny autorizované počítače můžete deautorizovat najednou. Tuto metodu můžete použít jednou ročně. Přihlaste se k obchodu iTunes Store, vyberte volbu Obchod > Zobrazit Apple ID a klikněte na Deauthorize All. Pokud se tato volba nezobrazí, znamená to, že máte méně než pět autorizovaných počítačů.
Pokud se při deautorizaci počítače vyskytnou potíže, navštivte webovou stránku iTunes Store Authorization FAQ.
http://www.apple.com/support/itunes/authorization/
Děkuji za informaci,jen se jako naznalý věci zeptám,neudělá mi to nějaký problém s ID Apple účtem jako takovým a potažmu z Itunes ?

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé