Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
File0508 píše:Dobry den.
Uz od instalace iOS 7 (cca týden) se potykam s několika problémy.
Hlavní problém je ze po nejaké neurčité době přestanou fungovat oba vysouvaci panely. Myslím tím horní kam chodí upozorněni a nový spodní ovládací panel. Zkrátka nejdou po nejaké době vysunout. S tímto problémem pravděpodobně souvisí i další a to ten že když přijde jakékoli upozornění na uzamykací obrazovku tak iPhone zůstane rosvícený. Uz jednou takhle svítil celou noc a ráno jsem ho nalezl skoro vybitý. Dělá to pravděpodobně jen tehdy pokud nejdou vysunout panely.
Pokud s tím někdo mate zkušenost tak prosím poraďte.
Obnova do továrního nastavení je az to poslední co bych chtěl dělat.
Předem se omlouvám jestli uz vlákno na toto téma existuje. Hledal jsem ale nenašel.
lodyha píše: podle mě se změnil směr gesta, kterým se mažou zprávy, ale nevím.
- chválím, že ve složce pro aplikace lze mít více obrazovek, ale nechválím to, že ve složce si nemohu přesunout aplikace, například na první stránku složky.
jennydrums píše:Narazil jsem na to že když mám rozepsanou sms a chci vysunout spodní lištu, tak mám problémy a podaří se mi to až na několikátý pokus...
byeen píše:@HOFA ze sa da parallex vypnut, ak je niekomu z toho naozaj zle? Mozu byt ludia, ktorym je z toho fakt nevolno, ale bol by som zvedavy, kolki ludia na tom budu parazitovat, ak sa to nahodou dostane na sud
Ale inac ma zaraza, ake veci ludom mozu vadit. Ale tak Apple s tym musi ratat, cim viac predanych zariadeni, tym viac staznosti, ci uz banalnych, alebo skutocnych.
Lukáš Valenta píše:lodyha píše: podle mě se změnil směr gesta, kterým se mažou zprávy, ale nevím.
- chválím, že ve složce pro aplikace lze mít více obrazovek, ale nechválím to, že ve složce si nemohu přesunout aplikace, například na první stránku složky.
Gesto nezměnili.
Lze přesouvat mezi obrazovkami složek
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé