Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
tvosi píše:uz dlouho jsem nic takoveho neresil nicmene, jde udelat nejak zaloha posledniho ios7, aby jej bylo mozne nahrat do ipad mini retine/iphone 5s i pote, co apple prestane podepisovat ios7? drive stacilo zalohovat shsh, ted to je tez tak?
Gekko gecko píše:Kdyz udelam kompletni obnovu do tovarniho nastaveni primo z ipada, pote updatuji a naslednevznovu reset a obnovu z icloudu, bude to stacit?
Nechce se mi zapinat pc updatovat kvuli ios itunes a delat restore pres DFU i kdyz je to asi nejlepsi reseni.
Dale, jak dlouho od vydani nove verze apple tu starou jeste podepisuje, v pripade ze bych se chtel na sedmicku vratit.
jaPhone píše:Jak vám funguje Safari? Mě se ma iPadu hrozně zpomalilo. S iOS7 jsem kliknul na Safari a hned jsem tam měl poslední prohlíženou stránku, teď se mi delší dobu načítá.
mirmo80 píše:@Aparat: tu http://www.apple.com/sk/ios/ios8/icloud-drive/ to vyzera tak, akoby tie subory boli prezerane cez nejaku appku. Cez mobil sa uz na icloud.com neda ist, tak snad spolu s Yosemite nieco doplnia
Zkoušel jsem to, mě to neprošlo. Schválně jsem zkoušel prst druhé ruky, který nemám naskenovaný a nutilo mě to zadat pass code. V pořádku. A docela jsem si oddechl. Ale jestli je tam nějaký bug tak je to hodně velký průšvihmiro1309 píše:Všimol som si jeden dosť veľký bug, pokiaľ sa to tu už neriešilo. Keď na zamknutej ploche požiadate Siri, aby zobrazila počasie, ukáže náhľad, na ktorý keď kliknete, otvorí aplikáciu počasie a tú len zatvoríte homebuttonom. Obídete lockscreen bez hesla alebo otlačku a ste v systéme.
Taky se mi to líbí. Jen jsem zapomněl vyzkoušet, jak to pak přesně funguje, když je připojenej na HF sadu v autě.miro1309 píše:Čo sa mi veľmi páči je funkcia "Hey Siri", keď je pripojený iP k nabíjaniu
Gekko gecko píše:Nj, je to tak![]()
Updatuji a uvidím jak to pojede, na drobné změny si zvyknu, jako třeba v safari, hlavně aby byla rychlost stejně dobrá jako u iOS7, v opačném případě se vrátím, mělo by to stále jít, viz. odkaz co jsi dával: http://www.icj.me/ios/all odtud jsem ipsw s iOS7.1.2 a 8.0 také stahoval.
EDIT:
Tak že updatováno a celkem dobré.
Rychlost je dobrá, ale podle mého o něco nižší, pozoruji tak půlsekundové prodlevy v nastavení a jinde, při návratu na plochu z aplikace, při zapnutém paralaxu, se animace občas trhá ale omezení pohybu jsem tak jako u iOS7 okamžitě vypnul, takže mě to netrápí.
Nepodařilo se mi však obnovit zálohu z iCloudu, při počátečním nastavování, mi to průvodce nenabídl a manuálně to patrně nejde.
Při připojení k iTunes mi píší, "Váš iPad nebyl na icloud zálohován" přitom ta záloha stále je.
Dál mi vadí ta lišta kontaktů, nad seznamem spuštěných aplikací, jde to vypnout?
Aparat píše:U me beha ios8 naprosto perfektne (iP5S)..
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé