Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Tony1 píše:Ve středu večer provedena aktualizace přes OTA následně hard reset iPhone vypnut a znovu zapnut a vše šlape jak má. Baterii nemůžu odhadnout víc se s iPhone hraji a hledám novinky. Co se týká zálohy psala mi že záloha nikdy tak jsem iCloud prve vypnul a znovu hard reset iPhone a znovu iCloud zapnul a záloha se ukázala a šlo s ní pracovat. Michale zkus iCloud-Spravovat-Spravovat úložiště-Tento iPhone-Volba zálohování a tam si povybírej co chceš zálohovat zkontroluj fotky ty mají moc já je mám v záloze vypnuté.
pegas píše:Hmm, mně na 4S home screen doprava nejde posunout, pouze dolů a spustím vyhledávání. Že by to šlo jen pětkách a výše? Zkusím doma dceřinu šestku.
Petrt píše:Saddako:
- Při přepínání aplikací (2x homebutton) - rolování mezi otevřenýma aplikace se někdy zasekne, obraz poskočí.
- "Stažení" Spotlightu, často sjede trhaně. Při opakované aktivaci je vše plynulé.
- Odeslání iMessage, animace přesunutí odeslané zprávy mezi konverzaci je někdy trhaná.
Toto jsou asi nejčastější místa, kde si toho všimnu (protože je používám často).
Návrhy Siri mám vypnuté, vyhledávání Spotlightu jsem ořezal na vybrané aplikace. Update na iOS9 jsem dělal 2x - jednou jako update s původními daty, podruhé přes DFU s obnovením ze zálohy. Výsledek je stejný. Na případné zaindexování měl telefon myslím dost času.
Netvrdím, že se to musí sekat všem, ale z mého okolí vím, že to co považuji za "zalagované" považují někteří za plynulé. Např. iOS8.4 je podle mě na iP4(s) nepoužitelný a přesto je mnoho majitelů spokojených. Apple si mě za ty roky rozmazlil a holt jsem náročnější.
Tomsoft píše:Zdravím
Mám ten problém jen já nebo je to bug?
Možná nemám vše správně nastaveno (seznamuju se...) , ale nastavil jsem si odemykání na otisk prstu nebo tím kódem a teď jsem náhodou zjistil, že se do systému celkem lehce dostanu (bez použití prstu nebo kódu - přes foťák). Je to opravdu tak?
Mám iOS9.
mike-biker píše:.sysel píše:zdarec,jak to je se zalohou icloud?
Nelze zalohovat a data na zalohu 0:(
Potvrzuji - hlásí nedostatek paměti.
Máš pravdu, to jsem si nějak neuvědomilKony.cz píše:Rekl bych ze zaviras treba fotak a on ti hnedka sejme otisk a pusti te dovnitr..
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé