Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Poikud máte někde takový članek nebo napišete takový nátor budu rád 

wolf píše:Ja bych si spis pral,aby apple vydal urychlene nejakou aktualizaci ktera odstrani tu silenou spotrebu baterie...odmitam si kvuli tomu kupovat novy telefon,to by bylo na hlavu postaveny..me se ios 7 taky libi,ale popravde jsem nevidel snad nikdy tolik nas.anych applaru,protoze ta baterka mizi pred ocima..dnes ve 13:00 jsem mel 30% pri ne moc velkem vyuziti.

Milouss píše:Ahoj, tesil jsem se na IOS7 (nejen) kvuli sdilenemu videu pres photostream, ale moc to nefunguje.
Vyzkousel jsem to na iPhone 4, 4S, 5 a iPad mini vsemi smery, napriklad:
Na iPhone 4S natocim 10s video, sdilet pres iCloud do noveho photostreamu, pridam lidi do sdileni, reknu ze je verejny a odeslu.
Na zdrojovem 4S ve sdilenem streamu video vidim a prehraju.
Na cilovych iPhonech (4 a 5) s IOS7 video lide vidi, ale neprehrajou, video se jakoby loaduje, ale nespusti.
Na mem iPadu mini ve sdilenych streamech video tez vidim, ale neprehraju.
Na webu v prohlizeci video vidim a prehraju.
Na Apple TV s poslednim updatem na IOS6 video prehraju.
Na Apple foru je par lidi s podobnym problemem (cca 10) a zatim bez jakehokoli reseni.
Zajimalo by mne, jak jste na tom vy, nenasel jsem tady o tom ani zminku, budto to neni pro Vas zajimava funkce, nebo Vam to funguje.
Predem diky za jakykoli postreh.
Milouss

.
. Proste od ios6 mi prestali korektne fungovat notifikacie pri pripomienkach. Pride hodina pripomenutia - pripomienia sa mi to, ja neodkliknem, ze hotovo. Na ios5 mi to krasne a okamzite vyhodilo badge cislo na ikone, ze mam 1 vec nedokoncenu. Od ios6 nic. Ako kedy sa to mu chce. A doteraz kaslu na to. Tymto je to vlastne pre mna nedolezita aplikacia. A to nevravim, ze teraz ios7 zadat pripomienku je zlozitejsie ako predtym. Vtedy som mohol mat dolu jednotlive dni a len som si preskrokloval na den a klikol. Teraz pridam a musim ako dement vyberat den. Proste na nic. Kalendar to iste, keby aspon zobrazoval celodenne udalosti. Apple ma zacina prestavat bavit. To jedine, co ho odlisovalo to zacina haprovat. Cim dalej tym viac. Nie je dovod si nekupit nejaky android, ci wp.

Johny_F píše:EDIT: A málem bych zapomněl! Ten slavný FaceTime, který teď má fungovat i bez obrazu jako normální hovor, tak už jsem to zkoušel se čtyřmi lidmi a nespojilo nám to ani jeden hovor. Ani na Wifi ani na 3G, Velké zklamání pánové!!!

Johny_F píše:Mě funguje normální face time, ten kde odposlech je nahlas a je to s obrazem. Ale ty hovory přes face time, co jsou v tom iOS 7 nově, mi dost blbnou... 1 člověk se mi tak dovolal, ale taky říkal že mu to moc nefunguje.. takže chyba nebude jen u mě...

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé