Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
wolf píše:Ja bych si spis pral,aby apple vydal urychlene nejakou aktualizaci ktera odstrani tu silenou spotrebu baterie...odmitam si kvuli tomu kupovat novy telefon,to by bylo na hlavu postaveny..me se ios 7 taky libi,ale popravde jsem nevidel snad nikdy tolik nas.anych applaru,protoze ta baterka mizi pred ocima..dnes ve 13:00 jsem mel 30% pri ne moc velkem vyuziti.
Milouss píše:Ahoj, tesil jsem se na IOS7 (nejen) kvuli sdilenemu videu pres photostream, ale moc to nefunguje.
Vyzkousel jsem to na iPhone 4, 4S, 5 a iPad mini vsemi smery, napriklad:
Na iPhone 4S natocim 10s video, sdilet pres iCloud do noveho photostreamu, pridam lidi do sdileni, reknu ze je verejny a odeslu.
Na zdrojovem 4S ve sdilenem streamu video vidim a prehraju.
Na cilovych iPhonech (4 a 5) s IOS7 video lide vidi, ale neprehrajou, video se jakoby loaduje, ale nespusti.
Na mem iPadu mini ve sdilenych streamech video tez vidim, ale neprehraju.
Na webu v prohlizeci video vidim a prehraju.
Na Apple TV s poslednim updatem na IOS6 video prehraju.
Na Apple foru je par lidi s podobnym problemem (cca 10) a zatim bez jakehokoli reseni.
Zajimalo by mne, jak jste na tom vy, nenasel jsem tady o tom ani zminku, budto to neni pro Vas zajimava funkce, nebo Vam to funguje.
Predem diky za jakykoli postreh.
Milouss
Johny_F píše:EDIT: A málem bych zapomněl! Ten slavný FaceTime, který teď má fungovat i bez obrazu jako normální hovor, tak už jsem to zkoušel se čtyřmi lidmi a nespojilo nám to ani jeden hovor. Ani na Wifi ani na 3G, Velké zklamání pánové!!!
Johny_F píše:Mě funguje normální face time, ten kde odposlech je nahlas a je to s obrazem. Ale ty hovory přes face time, co jsou v tom iOS 7 nově, mi dost blbnou... 1 člověk se mi tak dovolal, ale taky říkal že mu to moc nefunguje.. takže chyba nebude jen u mě...
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé