Vyšel iOS 7.0 - zkušenosti, chyby, rady

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

teera | sob říj 05, 2013 7:13 am

Re: Vyšel iOS 7.0 - zkušenosti, chyby, rady

Tak ted nevim jestli to je chyba nebo ne. V appstore u free aplikaci staci potvrdit po vyzve vas ucet bez vyplneni hesla a aplikace se stahne. Je to dobre ?
Host
Host

Uživatelský avatar Lukáš Valenta | sob říj 05, 2013 10:50 am

Preston: zprava doleva jsem mazal vždy.
iPhone 5 64GB černý - iOS 8
iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8
iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10
Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar preston | sob říj 05, 2013 12:00 pm

ja teda vzdycky mazal pohybem zleva doprava-vsechny zpravy,poznamky atd
Ted v iOS7 mazu pohybem zprava doleva a objevi se cervene
policko smazat:-) tak asi mame kazdy jiny iOS7 :-)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

logging | sob říj 05, 2013 5:46 pm

Přeji pěkný podvečer, čtu to tady každy den,jen nejsel furt na 100% přesvědčený, zdali přejit z iOS 6 na iOS 7.Mam Ip5 ... má cenu přecházet nebo raději čekat? Pořád mě příjde, že těch maličkostí, které blbnou/nefungují dobře je dost. Nenašel jsem nikde třeba nějaké aktuální shrunít pro a proti nebo pádný důvod přejít na iOS 7 :) Poikud máte někde takový članek nebo napišete takový nátor budu rád :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

artex | sob říj 05, 2013 6:48 pm

-já jsem nikdy neinstaloval nový systém hned. Určitě přejdu a tešim se.... ale chce to trpělivost:). Zatím mě os6 neomezuje, tak nevidím proč nutně přecházet na něco co má mouchy, ne?
Naposledy upravil Metalgirl dne sob říj 05, 2013 6:48 pm, celkově upraveno 1
Důvod: NEcituj poslední příspěvek, citace smazána.
Host
Host

viktorzao | sob říj 05, 2013 7:05 pm

Dobry vecer,od doby kdy jsem manzelce naistaloval ios 7 ma problem, kdyz prijme hovor prilozi k uchu telefon zustane svitit az kdyz ho oddela a prilozi zpatky zhasne.Ma nekdo stejny problem
Host
Host

Uživatelský avatar 2L8 | ned říj 06, 2013 5:44 pm

Skús určite reset nastavení. Malo by to pomôcť. Ja na mojom IP5 nemám vôbec problém. Predtým som mal tiež zaseky a podobne, teraz funguje perfektne.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7 iOS 13 bez JB, AirPods
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar dejavu | pon říj 07, 2013 6:28 am

Já bych to neviděl tak černě, 7.7 už bude stabilní :-D
Host
Host

georgeoldman | úte říj 08, 2013 1:28 pm

Já jsem s iOS 7 vcelku spokojen. Trochu mám problém při příjmu hovoru u uzamčeného přístroje, musím někoikrát přejet přes zelenou lištu příjmu hovoru, než mobil hovor opravdu přijme. To předtím nedělalo.
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar jackherrer | úte říj 08, 2013 2:40 pm

Lukas Valenta, preston: driv to slo na obe strany a ted to jde jen na jednu.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Moderator fóra
Moderator fóra

sysel | úte říj 08, 2013 4:45 pm

Vzdy se mazalo zleva doprava.ted je to obracene:)
Iphone 6S 128GB Silver
Ipad Air 128GB silver
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar TDa | úte říj 08, 2013 6:41 pm

sysel: já musím souhlasit s příspěvkem nad tebou
iPhone expert
iPhone expert

sysel | úte říj 08, 2013 8:05 pm

jj.mas pravdu.jde to obema smery.v ios7 jen z prava do leva
Iphone 6S 128GB Silver
Ipad Air 128GB silver
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Bobo17 | úte říj 08, 2013 9:36 pm

Krátká recenze iOS 7

Líbí se mi vše, jsem spokojený, nevráti bych se už nikdy k iOS 6 ( těžký vzhled, okoukané)

Co mi vadí? Výdrž
Mám cca týden nový kus iPhone 5 a ta výdrž je dramatická

Vypnuté 3G, polohy, automatické aktualizace napozadí apod

I tak, výdrž je katastrofální

Můj požadavek je abych ráno v 7:00 vyndal telefon ze zásuvky a vydržel mi do 22:00

Mám na to 2 názory

Pro lidi jako já, co některé dny jsou bez auta, tak je výdrž důležitá ( navigace, telefonování, email, sms apod)

Pokud, ale mám auto, píchnu na napíječku a je to OK

Za mě tedy, bych si strašně přál, aby budoucí iPhone 6 přinesl revoluci v baterii

Nesetkal jsem se jinak s něčím co by mě na iOS 7 nefungovalo, dokonce jdou sdílet videa na iCloud což je bomba !
Macbook Air 2013 i5 256GB
iPhone 5S Space Grey
iPhone 6 64 GB Space Grey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

wolf | pát říj 11, 2013 4:45 pm

Ja bych si spis pral,aby apple vydal urychlene nejakou aktualizaci ktera odstrani tu silenou spotrebu baterie...odmitam si kvuli tomu kupovat novy telefon,to by bylo na hlavu postaveny..me se ios 7 taky libi,ale popravde jsem nevidel snad nikdy tolik nas.anych applaru,protoze ta baterka mizi pred ocima..dnes ve 13:00 jsem mel 30% pri ne moc velkem vyuziti.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar jennydrums | pát říj 11, 2013 9:00 pm

Nevím jestli to tady padlo a nevím jestli jsem to náhodou nějak neminul v iOS6. Jde o to, že když mi přijde v rámci iMessage (předpokládám i v případě MMS) obrázek, tak v kontextovém menu dané fotky je možnost "otevřít ve WhatsApp" a tam si pak rovnou vyberu uživatele, kterému chci fotku odeslat. Tímto hezky odpadá uložení do camera roll a následné čachry :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Harrison | sob říj 12, 2013 6:13 pm

wolf píše:Ja bych si spis pral,aby apple vydal urychlene nejakou aktualizaci ktera odstrani tu silenou spotrebu baterie...odmitam si kvuli tomu kupovat novy telefon,to by bylo na hlavu postaveny..me se ios 7 taky libi,ale popravde jsem nevidel snad nikdy tolik nas.anych applaru,protoze ta baterka mizi pred ocima..dnes ve 13:00 jsem mel 30% pri ne moc velkem vyuziti.

Musim suhlasit, pokial nespravia nieco s tou vydrzou, ostavam pri 6.1.4. Mozno vo verzii 7.1 sa dockame...
    iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
    Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
    Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mrzic | pon říj 14, 2013 11:00 am

Telefon na nočním stolku, cca hodinu se nabíjí a najednou se rozsvítí. To mě probudilo a koukám restart. Podle logu se restartoval SpringBoard. Dnes jsem musel u aplikací znovu povolovat přístup ke kontaktům, kalendáři, mikrofonu atd. To se mi ještě u iPhone bez JB nestalo.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 10.15
iPhone X, iOS 13
Apple Watch 4 Nike+, watchOS 6
Apple TV4
iPhone expert
iPhone expert

Milouss | pon říj 14, 2013 12:32 pm

Milouss píše:Ahoj, tesil jsem se na IOS7 (nejen) kvuli sdilenemu videu pres photostream, ale moc to nefunguje.
Vyzkousel jsem to na iPhone 4, 4S, 5 a iPad mini vsemi smery, napriklad:
Na iPhone 4S natocim 10s video, sdilet pres iCloud do noveho photostreamu, pridam lidi do sdileni, reknu ze je verejny a odeslu.
Na zdrojovem 4S ve sdilenem streamu video vidim a prehraju.
Na cilovych iPhonech (4 a 5) s IOS7 video lide vidi, ale neprehrajou, video se jakoby loaduje, ale nespusti.
Na mem iPadu mini ve sdilenych streamech video tez vidim, ale neprehraju.
Na webu v prohlizeci video vidim a prehraju.
Na Apple TV s poslednim updatem na IOS6 video prehraju.

Na Apple foru je par lidi s podobnym problemem (cca 10) a zatim bez jakehokoli reseni.

Zajimalo by mne, jak jste na tom vy, nenasel jsem tady o tom ani zminku, budto to neni pro Vas zajimava funkce, nebo Vam to funguje.

Predem diky za jakykoli postreh.

Milouss

K videu ve photostreamu doplnim, ze v posledni bete iPhoto na OSX 10.9. video jde v poradku prehrat. Vypada to, ze az s oficialnim vydanim Maverickse a updatem iPhoto a Aperture vyjde asi i update IOS7 a az teprve pak to bude vse fungovat.

K IOS7 jeste doplnim dve veci, ktere mne fakt vytacej, ktere ale v IOS6 fungovaly normalne:
1) mam mraky serialu v iTunes, peclive zkonvertovanych do mp4, pojmenovanych, serie a cisla epizod. V IOS6 po synchronizaci do iPhone nebo iPadu se radi epizody korektne podle cisla epizody, v IOS7 pokazde jinak.
2) v Aperture mam asi 20000 fotek tridenych podle udalosti, roku, places a faces, smart alba, do izarizeni sice synchronizuju jen cast (cca 5000 fotek), udalosti a smart alba jsou ok, ale v pohledu faces jsou v IOS7 fotky pro jednotlive osoby na preskacku serazene, ne podle data, jako je tomu v IOS6.
Da se to obejit tak, ze se udela smart album, ktere bude v urcitem casovem rozsahu filtrovat konkretni obliceje, pak po synchronizaci do IOS7 jsou serazene fotky s konkretni osobou podle data.

Vse jsem reportoval pres apple feedbacky, samozrejme bez reakce, ale to se nedivim, asi maji posledni dobou frmol :)
Host
Host

Uživatelský avatar 6whisky9 | pon říj 14, 2013 2:51 pm

Ja by som doporučil povypinat všetko čo sa dá, a priebežne zapnúť co je treba, je tam toho dosť stačí pozrieť niake video, mne to určite pomohlo ;)
Host
Host

sysel | čtv říj 17, 2013 1:24 pm

Zdarec,nevim jestli to dela jen me ale kdyz treba surfuju a prijmu hovor tak po skonceni hovoru se mi nevrati zpatky do predesle aplikace otevrene pred hovorem(safari)ale zustane otevrene volani.v ios6 kdyz nekdo volal tak po skonceni se mi iphone vratil do aplikace kterou sem mel otevrenou.
Dalsi vec v safari se mi nekdy zmensuje text automaticky.
Iphone 6S 128GB Silver
Ipad Air 128GB silver
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Milouss | pát říj 18, 2013 7:29 am

FYI: Sdilene video pres iCloud uz funguje v iDevices, nejen me... [THUMBS UP SIGN]
Host
Host

Uživatelský avatar Johny_F | pát říj 18, 2013 8:04 am

Tak se taky podělím o své zkušenosti s iOS 7. Hned na začátku bych chtěl podotknout že graficky s tímto OS nemám vpodstatě žádný problém, jen někdy se mi stává, že něco není tak intuitivní jak dřív bývalo a chvíli hledám. Ale pojďmě k tomu, jak to funguje, což je nejdůležitější, že ano? Celkem běžně se mi stává, že ráno mám "prázdný" telefon, žádné kontakty, kalendář nic... prostě synchronizace s iCloudem funguje někdy dost podle nálady.Při otáčení telefonu v SMS, mailech a jiných klávesnici používaných app je citelné trhání klávesnice, když se otáčí. Každou chvíli po mě iPhone chce abych se přihlásil do iCloudu, PROČ?! Spouštění připomínek, 2 sekundy černo pak to naskočí... hm to není moc pěkný teda. Citelné trhání náročnějších aplikací dokud nekillnu všechny ostatní app tak katastrofa. Nové vyhledávání přímo na ploše, taky přehlídka trhaných pohybů. Samovolné restarty. Někdy nejsou žádné reakce na dotyk, prostě člověk by skoro promáčknul displej! Mail mi běžně ukazuje třeba 2 nové maily a ve skutečnosti je tam jen jeden. A to jsou jen ty největší průšvihy co mě opravdu štvou. Zkoušel jsem několikrát RESTORE a už nevím, co bych měl jako dělat. Jsem v tuto chvíli nespokojený zákazník, který má na svém iP4S šmejdský, nedodělaný OS a nemá možnost DOWNGRADU. Vpodstatě jsem se teď dostal přesně tam, kam jsem nikdy nechtěl a proč jsem si iPhone kupoval - musím řešit funkčnost/nefunkčnost telefonu. Pokud má apple pocit, že iP4S nemá dostatečně silný HW pro tento OS, což si nemyslím, ať radějí nepodporují na tomto železe!

EDIT: A málem bych zapomněl! Ten slavný FaceTime, který teď má fungovat i bez obrazu jako normální hovor, tak už jsem to zkoušel se čtyřmi lidmi a nespojilo nám to ani jeden hovor. Ani na Wifi ani na 3G, Velké zklamání pánové!!!
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Anndy | pát říj 18, 2013 9:53 am

No jo. Apple podlahol dobe, ze treba inovovat, inovovat a inovovat za kazdu cenu a v presne stanovenych terminoch. A uz asi nema nikoho, kto by fanaticky trval na tom, ze to ma byt pred vypustenim co najviac dokonale… :(.
V podstate aj ios6 bol celkom na nic. Hlavne notifikacie tam zacali blbnut. A to som si myslel, ze to odstrania :(. Proste od ios6 mi prestali korektne fungovat notifikacie pri pripomienkach. Pride hodina pripomenutia - pripomienia sa mi to, ja neodkliknem, ze hotovo. Na ios5 mi to krasne a okamzite vyhodilo badge cislo na ikone, ze mam 1 vec nedokoncenu. Od ios6 nic. Ako kedy sa to mu chce. A doteraz kaslu na to. Tymto je to vlastne pre mna nedolezita aplikacia. A to nevravim, ze teraz ios7 zadat pripomienku je zlozitejsie ako predtym. Vtedy som mohol mat dolu jednotlive dni a len som si preskrokloval na den a klikol. Teraz pridam a musim ako dement vyberat den. Proste na nic. Kalendar to iste, keby aspon zobrazoval celodenne udalosti. Apple ma zacina prestavat bavit. To jedine, co ho odlisovalo to zacina haprovat. Cim dalej tym viac. Nie je dovod si nekupit nejaky android, ci wp.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Johny_F | pát říj 18, 2013 10:49 am

Přitom kdyby třeba teď ten iOS 7 dotáhnuli, odladily problémy, tak na ten iOS nemusí klidně několik let sáhnout! Není důvod! Vyrábět nedodělaný iOS u každé verze, to už je jak windows, kam jsme to došli??
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

havrdaj | pát říj 18, 2013 10:52 am

Asi tak. :(
Sponzor 2014
Sponzor 2014

xladas | pát říj 18, 2013 11:48 am

Je pravda ze jedine 2 problemy co u IP 5 mam jsou prave:
- obcasny respring
- Baterie pri prohlizeni internetu leti dolu az nechutne , na bete o 10% na final o 20% za hodku..
Instalace delana 3x na novo.. :)
Host
Host

mrzic | pát říj 18, 2013 12:01 pm

Johny_F píše:EDIT: A málem bych zapomněl! Ten slavný FaceTime, který teď má fungovat i bez obrazu jako normální hovor, tak už jsem to zkoušel se čtyřmi lidmi a nespojilo nám to ani jeden hovor. Ani na Wifi ani na 3G, Velké zklamání pánové!!!

Já ten slavný faceTime zkoušel několikrát, na wifi i na 3G a vše se normálně spojilo. Spojení trvalo o něco déle, než třeba normální hovor, ale proběhlo, zvuk krásně čistý, žádný problém
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 10.15
iPhone X, iOS 13
Apple Watch 4 Nike+, watchOS 6
Apple TV4
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Johny_F | pát říj 18, 2013 1:30 pm

Mě funguje normální face time, ten kde odposlech je nahlas a je to s obrazem. Ale ty hovory přes face time, co jsou v tom iOS 7 nově, mi dost blbnou... 1 člověk se mi tak dovolal, ale taky říkal že mu to moc nefunguje.. takže chyba nebude jen u mě...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jiri733 | sob říj 19, 2013 7:43 am

Já přes Audiofacetime volám normálně z ciziny domů. Třeba 7 min. hovoru z Londýna sežere přes 3G okolo 3 MB dat. Jde to i přes Edge, ale někdy je kvalita horší. Přes Wifi jsem zatím neměl problém.
iPhone 6s
Mini iPad2
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Lukáš Valenta | sob říj 19, 2013 7:58 am

S audio FaceTime nemám zádný problém. Používám s lidmi, co mají iOS 7 místo klasického hovoru. Rychlejší spojení, čistší hlas
iPhone 5 64GB černý - iOS 8
iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8
iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10
Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Danulo | sob říj 19, 2013 2:02 pm

Zdar. mam i5 64 GB. po aktualizacii na 7.0.2 som zacal mat problem pri 2G. akonahle mi tel prepne 2G rezim, alebo si ho nastavim sam, tak pri telefonovani ma druha strana velmi zle pocuje. pocut asi kazde tretie slovo, cize seka zvuk a okrem toho to aj susti a chrapci. ja pocujem vsetko normalne. dlho som na to kaslal, nechcelo sa mi robit restore, no dufal som, ze je to len nejaka chyba, ktora s restorom zmizne. dnes som spravil restore a nepomohlo to. stretol sa niekto s tymto problemom? alebo to mozem odniest do servisu?
Host
Host

Smrdaky | sob říj 19, 2013 8:14 pm

Johny_F píše:Mě funguje normální face time, ten kde odposlech je nahlas a je to s obrazem. Ale ty hovory přes face time, co jsou v tom iOS 7 nově, mi dost blbnou... 1 člověk se mi tak dovolal, ale taky říkal že mu to moc nefunguje.. takže chyba nebude jen u mě...

Lze ocekavat, ze (mobilni) operatori budou sockety (tj ip:port serveru u apple, ktery se stara o rtp data) pro FA banovat, tedy bud tomu nastavi nejnizsi prio anebo jeste neco horsiho :-)

Zkusil bych to na wifi anebo se zapnutym vpn, mate-li kam... Samozrejme take muze byt apple pretizene...
Suspect
Suspect

fragster | pon říj 21, 2013 9:04 am

Zdravim. Nevim jestli to tu bylo jiz reseno, sle kamaradka si stahla ios 7 a kdyz mi pise i message tak mi to od ni chodi jako mail. Zkouseli jsme se koukat do nastaveni a ja tam mam normalne odesilani a prijem z meho cisla a ona tam ma pouze apple id. Muze mo prosim nekdo poradit, jak to mame udelat, aby tam mela taky to cislo prosim?. Dekuji za odpoved :)
Host
Host

Anndy | pon říj 21, 2013 1:04 pm

Ved to je ten problem, ze ona tam ma apple ID. To je predsa emailova adresa, cize mail. Nech si tam da cislo.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar krabicka3 | pon říj 21, 2013 8:15 pm

Dneska jsem na iPadu 3 zjistil, ze u nekterych pisnicek mi najednou nativni aplikace "Music" pri pokusu o jejich prehrani pokazde spadne. Pri prehravani tech samych souboru na iPhonu 5 je vse ok.
iPhone X 256GB Space Gray, iPad Pro 12.9 512GB Cellular Space Gray
Host
Host

Jendavenda | sob říj 26, 2013 12:53 pm

Pomoc! hnus jmenem IOS7

Abych si nahral nejakou aplikaci chtelo to po me aktualizaci... ok, ale tohle?
Takze cely mi to pripomina Android+nokia design, nechapu proc mam na Ipadu 3 v dolni liste asi 4cm siroky ŠEDÝ pruh je to vazne MEGA hnus, jde ten pruh nejak odstranit? Dale obrazky, naprosta katastrofa, drive jsem mel fotky v jedny slozce... ok, ale ted mam 1 dovolenou roztridenou asi do 20 slozek podle mista a datumu, kde a kdy to bylo vyfoceny... kde se to da vypnout? Abych to mel zase v jedny slozce.
Dale kdyz si chci dat fotku na tapetu, tak je asi 100x zvetsena a zamerena na jeden strom, driv tam byla cela fotka a v pohode se tam vesla. Zmensit mi to pri zmene tapety nejde porad je to zvetseny.
Idealni by bylo dat tam zase ios 6 ale to asi nejde ze?

edit

da se nejak zrusit to razeni fotek podle datumu a mista? Hrozne mi to tam vadi, ted mam asi milion slozek v obrazkach

edit2:

Kdyz uz jsem si omylem dal ten hnus (ios7) na ipad3, porad mi tam neco nejde, na strance youtube.com mi nejdou posunovat videa (pri vybirani) v safari. Jak odstranim ten priblblej sedej pruh na spodni liste? A kdyz si tam chci dat tapetu, tak se asi 100x nazoomuje a nejde oddalit, takze jak tam dam celou fotku? A to nemluvim o tom blbym razenim obrazku v galerii podle data a casu.
Nevim jestli si z nas apple dela prdel nebo to mysli vazne?

Obrázek Obrázek

EDITUJ SVE PRISPEVKY a pokud uz si chces vsude stezovat tak tu snahou aspon soustred na jedno misto, dekuju za pochopeni. jackherrer
Naposledy upravil jackherrer dne stř říj 30, 2013 2:26 pm, celkově upraveno 4
Důvod: T0ma už tu je, přesunuto do něj, není třeba zakládat extra další.
Host
Host

Bishop | stř říj 30, 2013 2:16 pm

Nevím, jestli se už o tom někdo zmiňoval a nevím jestli je to teprve od iOS 7, ale v nativních aplikacích se dá jít na předchozí stránku přejetím z leva do prava a naopak. To mi usnadnilo docela život, protože na tom větším displeji to tlačítko "zpět" mám s mojí ne velkou rukou docela daleko :-)
Host
Host

Anndy | stř říj 30, 2013 2:45 pm

To je jeden z novych rysov ios7. A nielen nativne apky to pouzivaju. Napriklad aj pulse to zacala pouzivat.
Plus kto nevedel svihom z prava do lava (ako ked sa mazu maily napr.) je mozne zatvarat aj taby (okna) v safari. Netreba iba krizikom.
Tak isto v safari je toto gesto funkcie ako krok spat a opacne gesto ako forward.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Zyjar | stř říj 30, 2013 5:09 pm

Nevíte prosím, jak v kalendáři zobrazím, kdo má dneska narozeniny? (synchronizováním přes Facebook účet). Na iOS 6 mi to fungovalo a na 7 už ne. Děkuji
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match