Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
alchewy píše:Ja som sa momentálne tiež vrátil späť na ios 8.4.1 na ios 9 som spravil hard reset a po spustení neskutočne telefón začal sekať.Bol popravde nepoužiteľný.Baterka mizla pred očami.Tak som ho resetol ešte raz a bez zmeny.Po prvotnej spokojnosti momentálne presný opak.Ako toto môžu pustiť medzi ľudí nechápem.Za Jobsa by sa takéto niečo určite nestalo a ten kto má na svedomí uvoľnenie nového ios s takýmito chybami by mal z fleku dostať výpoveď!
kamsal píše:Tak zatím chybky, které jsem zpozoroval:
- Vyhledávání v kontaktech podle písmena v pravém sloupci se nepřenese na ťuknuté písmeno, ale o pár písmenek výše. Čili na x, y, z se nedostanete.
- Mazání notifikací přímo v notifikační liště nefunkční u WhatsApp a Telegram. Po restartu iP se vymazaly, nemám ověřeno, jestli nešlo o jednorázový kix.
- Nefunkční WiFi ani USB hotspot s Macem 10.10.5 (iPhone směr na Mac).
Můžete prosím někdo ověřit, zda vám funguje především ten hotspot z iPhonu? Zajímá mě, jestli je chyba na mé židli, nebo jde skutečně o bug.
EDIT:
- Nefunkční WiFi hotspot vyřešen restartem iPhonu v režim letadlo.
- Mazání notifikací po vyzkoušení funguje, jednalo se o ojedinělý kix.
gulii píše:...Nejspíš budu muset udělat obnovu, ale nechci ztratit data zdraví...
Max87 píše:co ma stve su notifikacie - napr. viber, alebo messenger mi zapipaju asi kazdu 10tu spravu
mike-biker píše:Dnes už se mi konečně zadařila záloha iCloud.![]()
Zřejmě problém nebyl v IOS, ale někde na trase.
teera píše:U me po instalaci iOS9 a naslednem resetu bez obnoveni, nelze nastavit klavesnice na qwertz. I kdyz to zmenim v nastaveni stale mam qwerty. U vas ok ?
mike-biker píše:Ano, napřed vyhodilo klasickou hlášku, pak jsem to zkoušel znovu a chytlo se to. Zkusil jsi odinstalovat zálohu přes webové rozhraní?
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé