Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
miro1309 píše:Všimol som si jeden dosť veľký bug, pokiaľ sa to tu už neriešilo. Keď na zamknutej ploche požiadate Siri, aby zobrazila počasie, ukáže náhľad, na ktorý keď kliknete, otvorí aplikáciu počasie a tú len zatvoríte homebuttonom. Obídete lockscreen bez hesla alebo otlačku a ste v systéme. Dosť blbá diera. Ostatné zostáva ako pred tým, táto verzia je hodná označenia beta. Pamätám si iOS 3, aký som bol z neho nešťastný, ale toto je horšie. Zatiaľ najlepší bol Apple OS 2 a neskôr 6. Čo sa mi veľmi páči je funkcia "Hey Siri", keď je pripojený iP k nabíjaniu
Škoda, budu muset čejat na updaty, vracet se mi nechce a asi už to ani nejde... Tohle se nepovedlo...
cuting píše:No, tak si s tím hraju, a vidím to po 2 letech na celkový restore bez obnovy ze zálohy..
Nejde přehrát prakticky žádné video, ze žádného zdroje, nejenom iVysílání , Prima, a ani žádné kanály ČT. Nejde přehrát ani obsah z YT , má videa z Vimea, Dropboxu a ani z iCloudu.
Navíc jsem si všiml i nepřesnosti klávesnice a kursoru, o sekání Safari a nenačítání příloh mailu nemluvě. Ale to už je opravdu jen muška....
Zítra udělám kompletní restore bez obnovy ze zálohy, čistou instalaci na čistý telefon a uvidím.
Za mne těžké zklamání .
Ani nie. Nechápem čo sa stalo. Odpovedal som cez TT a posledný príspevok som videl od iSaryka, ako sa na to pýta. Stane sa.Leonko píše:mirmo Teba nevolaju doma blesk ?
HOFA píše:Nechci malovat čerta na zeď,ale s Applem to jede z kopce dolů a je to slušně rozjetý
JorEL píše:Na ipadu taky co chvíle nejdou gesta, nevím proč, ale občas prostě nejdou
Clon píše:Divíš se? Honem honem, uživatelé jsou nas...ní! Holt je to šité horkou jehlouI když na iOS8 měli relativně času dost (já měl na mysli spíš tu honem aktualizaci 8.0.1). Ale když ti developeři zase neposkytují tu zpětnou vazbu, že? Pak se to vypustí a ejhle je spousty těch, co to nenechají jen tak, jestli se to samo nějak ....., prostě to jen vypustí ven tu svoji nas.....st.
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé