Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
pavelbures píše:Už konečně funguji klavesnice třetích stran tak, jak mají? Jde mi zejména o Swiftkey
PaNNy píše:Potom už zbývá jen synchronizace emailu přes iCloud. Jde to nějak udělat, abych po updatu iOS dostal do iPhonu i emaily, co tam byly (bez emailu na @icloud.com)? To je jediný, o co jsem přišel.
Clon píše:Ja pouzivam gmail a protokol IMAP. Maily mam vzdy, VSUDE a nikdy jsem neprisel o zadny. Krom toho mi maily nezabiraji drahocenne misto v telefonu.
POP server „smtp.seznam.cz" nereaguje. Zkontrolujte připojení k síti a zadání v poli „Server příchozí pošty".
Clon píše:Pokud potrebujes mit pristup k mailum i offline - tak ti IMAP nepomuze.
PaNNy píše:Clon: Tvoje rada s IMAP je dobrá, ale mě se to na seznamu nedaří nastavit. Když v iPhonu změním POP3 na IMAP, tak to napíše:POP server „smtp.seznam.cz" nereaguje. Zkontrolujte připojení k síti a zadání v poli „Server příchozí pošty".
Dělám to ale podle návodu co je přímo na seznam.cz a pamatuju si, že mi IMAP nešel na iPhonu ani iPadu nastavit nikdy. Na seznam.cz mám IMAP samozřejmě povolený, nevím kde je chyba
Grave D. píše:Vám se nikomu nestává, že mu telefon ztiší zvuky (nebo je úplně vypne) i když ve zvukách je vše v pořádku? Kvůli tomu 3x týdně telefon vypínám a netuším kde je problém. Instalaci sem dělal z DFU, žádnou obnovu jsem nepoužil. Mám iP6...
jennydrums píše:Stále nikdo se zkušeností s iOS9 na iPadu 3.gen?
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé