Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Holt, niekto si kúpi smartfón, aby ho naplno využíval. Tiež mám problémy s batériou, ale aj na 10.3.2, kde mi za noc padla baterka iba o max. 2 - 5 % (u 11.1.1 je to 15 % za 6 hodín), som musel telefón nabíjať cca 2 - 4-krát denne v závislosti od používania. Podotýkam, že hry nehrám a žiadnu ani nemám nainštalovanú.Manek49 píše:Zajímavý, neměl jsem problém s baterií od první public bety iOS 11 až dosud do třetí pb 11.2, co s tím lidi děláte? [emoji4]
Tak pardon vsetkym. Aktualnu betu som nahodil az teraz (myslel aom ze mam poslednu) a handoff uz funguje. A zaroven mi s aktualnou verziou pride system velmi svizny. Tak zeby sa uz bliskalo na lepsie casy?mirmo80 píše:A ja mám ďalší bug v poslednej bete. V docku na ipade ostáva "visieť" appka z handoff.
casesik píše:Taky jsem nahodil a nestačil jsem se divit co za pomalej shit to je. Vše se sekalo dlouho načítalo. Pak jsem zkusil dvojklik homebuton opět animace trhaný až se mi z toho chtělo brečet. Nicméně co chci říct ukončil jsem všechny aplikace pak tel restartoval a od té doby bych řekl že super vše maká tak jak si představuji.
Za mě vše ok
serwo píše:Apple vydal v priebehu 2 mesiacov už 6 opravných updateov od uvedenia iOS 11. Neskutočné...
Anndy píše:Mne na ip8 11.1 je batéria OK. Celkom OK.
Viděl bych pro to minimálně 2 důvody:Metalgirl píše:proč neudělají pro jeden model a hotovo, musí to vydávat na všechna zařízení, i když tam žádná změna není.
mirmo80 píše:Oblubene kontaky tak isto stale nefunguju.
Podľa mňa by sa konkrétne updaty mali zobrazovať len na zariadeniach, pre ktoré boli určené. Načo je mne na iP7 aktualizácia vylepšenia pre iPX? Jedine, ako bolo už spomenuté, že by tam boli opravené aj iné chyby týkajúce sa aj ostatných telefónov, no nie sú v popise.Metalgirl píše:Co se týče těch aktualizací, když tedy je jen pro jeden model, proč neudělají pro jeden model a hotovo, musí to vydávat na všechna zařízení, i když tam žádná změna není.
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé