Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

fantozzi píše:Nevim jestli to bylo i driv, ale v 9.1 pri posilani zpravy na jiny iPhone OKAMZITE zjisti kdyz je mimo data a iMessage behem vteriny zmeni na klasickou SMS. Drive tam byla prodleva min. 2 minuty.

Clon píše:Proste pro me je precteny mail precteny. Nepotrebuju ho cist znovu jako novy. A pokud se k nemu chci vratit, najdu ho v prectenych. Tim bych to uzavrel, stejne jsme tu OT.
Puvodni otazka byla neco v tom duchu, ze nahozenim noveho iOS "prisel" o nejake maily. Ted zase PaNNy pise, ze je ma vsude, takze vlastne o zadne neprisel.

mirmo80 píše:Teraz som som si vsimol, ze ked dam pisat novy mail a v riadku od koho zmenim z akej schranky chcem odosielat mail, tak mi ostane podpis z predvolenej schranky, pokial v tej druhej podpis nemam. Pred tym mi vzdy zmizol, alebo sa naopak objavil.

mirmo80 píše:Skusali ste uz niekto 9.1 na iPade 2?

staci sa len pozret na youtube

Vcera jsem se tedy konecne odhodlal k instalaci 9.1, jakozto pomerne narocny uzivatel na rychlost jsem porad bezel na 8.4.1, pred samotnou instalaci jsem udelal zalohu na icloud (rikam si, vzdycky bylo vse ok tak jake pak co pak) ne vsak do macu (vlastne nevim proc jsem ji opomenul, pozdeji me to bude setsakramentsky mrzet) a vse zacalo, udelal jsem dfu a nahodil novy system, vse probehlo v poho ale uz pri uvodnich obrazovkach mi neco nesedelo, rikam si kde je sakra obnovit pres icloud? V tu chvili se mi zacal zvedat tlak v zilach. Dokoncil jsem cely postup a najednou, vitejte, telefon jako novy...prestal jsem dychat... Koukam na to s pohledem romanticke duse kterou opustila zivotni laska a nezmuzu se v tu chvili vubec na nic. Zaloha icloudu byla sice napsana presne v cas ktery jsem ji delal ale mela 0 bajtu...jo super, proc ne ze, vsechno nastaveni, zpravy a hlavne o co mi slo nejvice, data z aplikace zdravi jsou fuc, pripadal jsem si jak maly jarda kteremu vzali hracku na piskovisti. Nastesti jsem pak jeste z predesleho notebooku vytahl zalohu z 24. Srpna takze mam mezeru dva mesice ale lepsi jak rok a pul...dneska to uz beru sportovne ale vcera mi skoro ukapla slza. Ponauceni pro sebe a hlavne i pro nekoho z vas, zalohujte i do pc nebo macu.

teda zatial isiel a som zvedavy ako dlho to vydrzi.

libor.1 píše:Update na IOS 9.1 a přestal mě vyhledávat kontakty když otevřu app telefon ,ale ve Spotlight search to jde před inst. vše ok.

tatamuk píše:Ahoj, mám prosbu s dotazem na majitele iP6, kteří mají nainstalovaný iOS 9.1 zda je rychlost systému srovnatelná s iOS 8.4.1 děkuji.
ale trosku jsem s tim pocital, takze me to tolik netrapi, telefon je jinak v pohode a baterka se mi subjektivne zda lepsi.
.

mike03 píše:Zdravim, dneska jsem aktualizoval na 9.1 a zniceho nic mam kazdy kontakt v telefonim seznamu 3x [emoji2]. Provedl jsem i restart a nic. Mazat kontakt po kontaktu je fakt otrava. Nejde kontakty oznacit a vymazat hromadne?

Renik píše:V nastaveniach siete uz nie je LTE, ale 4G. Aspon u mna.. Telekom
vdaka
mike03 píše:Zdravim, dneska jsem aktualizoval na 9.1 a zniceho nic mam kazdy kontakt v telefonim seznamu 3x [emoji2]. Provedl jsem i restart a nic. Mazat kontakt po kontaktu je fakt otrava. Nejde kontakty oznacit a vymazat hromadne?

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé