Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
fantozzi píše:Nevim jestli to bylo i driv, ale v 9.1 pri posilani zpravy na jiny iPhone OKAMZITE zjisti kdyz je mimo data a iMessage behem vteriny zmeni na klasickou SMS. Drive tam byla prodleva min. 2 minuty.
Clon píše:Proste pro me je precteny mail precteny. Nepotrebuju ho cist znovu jako novy. A pokud se k nemu chci vratit, najdu ho v prectenych. Tim bych to uzavrel, stejne jsme tu OT.
Puvodni otazka byla neco v tom duchu, ze nahozenim noveho iOS "prisel" o nejake maily. Ted zase PaNNy pise, ze je ma vsude, takze vlastne o zadne neprisel.
mirmo80 píše:Teraz som som si vsimol, ze ked dam pisat novy mail a v riadku od koho zmenim z akej schranky chcem odosielat mail, tak mi ostane podpis z predvolenej schranky, pokial v tej druhej podpis nemam. Pred tym mi vzdy zmizol, alebo sa naopak objavil.
mirmo80 píše:Skusali ste uz niekto 9.1 na iPade 2?
libor.1 píše:Update na IOS 9.1 a přestal mě vyhledávat kontakty když otevřu app telefon ,ale ve Spotlight search to jde před inst. vše ok.
tatamuk píše:Ahoj, mám prosbu s dotazem na majitele iP6, kteří mají nainstalovaný iOS 9.1 zda je rychlost systému srovnatelná s iOS 8.4.1 děkuji.
mike03 píše:Zdravim, dneska jsem aktualizoval na 9.1 a zniceho nic mam kazdy kontakt v telefonim seznamu 3x [emoji2]. Provedl jsem i restart a nic. Mazat kontakt po kontaktu je fakt otrava. Nejde kontakty oznacit a vymazat hromadne?
Renik píše:V nastaveniach siete uz nie je LTE, ale 4G. Aspon u mna.. Telekom
mike03 píše:Zdravim, dneska jsem aktualizoval na 9.1 a zniceho nic mam kazdy kontakt v telefonim seznamu 3x [emoji2]. Provedl jsem i restart a nic. Mazat kontakt po kontaktu je fakt otrava. Nejde kontakty oznacit a vymazat hromadne?
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé