Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
jerris píše:prosim napiste mi nekdo na icq : 392 117 819 ohledne toho itunes nedari se mi dat tam ten PHONE diky moc
jerris píše:pise mi tothe phone number must be a 7digit number
Tomáš14 píše:hele a kdyz tam mam na vyber jen ty 3 karty? zadna none tam neni ? nebo jako nic takovyho co by to tim zmizlo...
EDIT:
tenhle navod uz nelze pouzit,,protoze to zmenili a zadny NOne tam neni.. mate tam na vyber jen 3 karty !!ma nekdo nakej napad? jak to udelat aby to slo bez karty? diky
edituj svoj posty a nepis jeden za druhym. dodo
iPhonak3G píše:Návod na free registraci:
1,Dole v iTunes Store zaškrtněte Czech Republic (alebo inu krajinu, napr US atd.) a klikněte na vlajku a dejte Českou vlajku
2,Takže v iTunesStore i dejte nějakou free aplikaci a klikněte na Get App
3,Zobrazí se Vám nové okno kde klikněte nahoře Create New Acount
4,Dejte Continue
5, Zaškrtněte Podmínky aplikace iTunes jsem si přečetl/a a souhlasím s nimi a klepněte na Continue
6,Zadejte svou eMailovou adresu(může být i česká jako seznam.cz nebo centrum.cz)
7.Zadejte své heslo
8, Potvrďte heslo
9,Zadejte otázku, kterou použijete při ztrátě hesla
10,Odpověď při ztrátě hesla
11,Den vašeho narození a měsíc
12,A klikněte na Continue
13,Pokud jste postupovali správně,měla byste tam mít tři kreditní karty a možnost None, klikněte na None
14,Měl by vám zmizet redeem code a čislo carty
15,Zadáte váš titul(pokud nějaký máte)
16,Vaše jméno a přijmení
17,Adresu
18,Směrovací číslo
19,Město
20,A číslo vašeho mobilu co by jste měli mít u čárového codu 16-ti místné číslo, které opište
21,Country:Měly by jste tam mít the Czech Republic,
22,Dejte Continue a mělo by vám to napsat že vám poslali ověřovací email na Vaši email adresu
23,Za několik minut(v mém případě hodin), by vám měl přijít ověřovací email, ve kterém kliknete na ověřovací email.
24,Hotovo
Fu a je to
E:Kdyžtak to směrujte sem, je to dost podrobné pro úplné nováčky
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé