Tak jsem itunes match nakonec zakoupil, akorat nemuzu prijit na jednu vec, kdyz si stahnu nejake album do iphonu, tak jak ho mam pak smazat? mam napr stazene 4 alba ale jedno chci smazat a ostatni tam nechat, takze to nechci mazat pres vyuziti kde se da smazat veskera hudba.
U ipadu jsem zjistil ze kdyz podrzim prst na albu, tak se objevi krizek, a tim smazu dane album s ipadu.
Muzete me nejak s tim iphonem nakopnout, pripadne jestli to jde nekde nastavit? Doufam ze to nejak pujde, kdyz to jde na ipadu proc by to nemelo jit na iphonu.
Jenom podotykam ze na ipadu jsem pred zapnutim itunes match zadnou hudbu nemel, v iphonu ano a tim zapnutim se mi obnovila. Pripadne jestli ji mam smazat s iphonu, vypnutou itunes match a stahnout ji znova a pak to pujde. diky za rady.
Taky jsem se chtel zepatat jestli se vam na ios 6 ukazeju mracek i u skladeb nebo pouze jenom ten kterym stahnete cele album.
edit: Tak jsem na to nakonec po nejakem laborovani prisel, narozdil od ipadu, kde jde mazat hudba i kdyz je zapnuty itunes match, tak u iphonu, pokud se nechce smazat vsechna najednou, je potreba itunes match vypnout, a pak jde promazavat po jednodlivych albech

akorat nevim jeste prijit na to jak v ios 6 stahnout pouze jedne jednu skladbu ale aby se hned neprehravala,