a jeje klikneš na zariadnie v pravo hore otvori sa ti napr. ipad a dole maš krásne kolko maš zaplnene a čím a kolko volného miesta
aschi
akuat sa na tom smejem,no zadara jak zadara

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Marky1980 píše:Najlepšie je zobrazenie zaplnenia telefónu. Voľné miesto píše "2,6 GB ZADARMO" :-D
codesign -vvv /Aplications/Aplikacka.app/
Petr1 píše:OT: Díky díky lidi ... ten boční panel sem zobrazil pomocí ctrl + s pač já horní panel taky nemám... ale pořád je tu problém že nemůžu přenést ty pisničky do iPhonu ...
celej ten playlist, neb-li složku s hudbou
omlouvam se za OT ale nevim kam jinam to napsat a zakladat kvůli tomu nové téma asi nemá smysl ...
EDIT: tak už jsem na to přišel, jsem musel ještě zaškrtnout to synchro u hudby, jsem myslel že je to furt zaškrtnuté
Představujeme nové iTunes s maximálně zjednodušeným přehrávačem, kompletně přeprogramovaným obchodem a funkcemi iCloudu, které si zamilujete - nejlepší iTunes, se kterými jste se kdy setkali.
Kompletně přepracované. S iTunes je nyní objevování a přehrávání hudby, filmů a TV pořadů mnohem zábavnější. Nový design, který vyplní vaši obrazovku od kraje ke kraji, vlastní zobrazení pro každé album, film a TV pořad ve vaší knihovně a osobní doporučení, jež se zobrazí, kdykoli kliknete na Obchod, si prostě zamilujete.
Nový obchod. iTunes Store byl kompletně přeprogramován a s jeho novým zjednodušeným vzhledem je nyní sledování žhavých novinek a objevování nových oblíbených titulů snadnější než kdykoli dříve.
Přehrávání zakoupených položek z iCloudu. Vaše zakoupená hudba, filmy a TV pořady uložené na iCloudu se nyní zobrazují ve vaší knihovně. Stačí se jen přihlásit pod vaším Apple ID. Přehrajte svá média dvojím kliknutím přímo z iCloudu nebo si stáhněte kopii, kterou můžete synchronizovat do mobilního zařízení či přehrát v režimu offline.
Nadcházející skladby. Nyní se můžete kdykoli podívat, které skladby budou přehrány jako další. Prostě jen klikněte na ikonu nadcházejících skladeb uprostřed obrazovky a okamžitě se objeví seznam. Můžete měnit pořadí, přidávat a přeskakovat skladby, kdykoli vás napadne.
Nový minipřehrávač. Mnohem více funkcí na ještě menší ploše - minipřehrávač nyní kromě názvu přehrávané skladby zobrazuje také grafiku alba, nadcházející skladby a zjednodušuje vyhledávání nových písniček k přehrání, to vše v menším a elegantnějším provedení.
Vylepšené vyhledávání. Hledání v iTunes nebylo nikdy tak snadné. Prostě jen začněte psát do vyhledávacího pole a okamžitě se vám začnou zobrazovat výsledky z celé knihovny iTunes. Vyberte kterýkoli z výsledků a iTunes vás přenesou přímo k vybranému titulu.
Synchronizace přehrávání. iCloud si nyní pamatuje, kde jste přestali s přehráváním filmu nebo TV pořadu. Pokud si tentýž film nebo epizodu pustíte na iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Apple TV, přehrávání bude pokračovat od místa, na kterém jste skončili.
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé