Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

takze s automatickym jasom ziadne zlepsenie, s bleskom som problem nemal, ani s tymi ciarami co spominate cez klavesnicu... ale zlepsenie pocitujem pri tej vydrzi ... jas niekde pred stredom s automatikou...mobilne data a wifi vypinam na noc aby ma nikto neotravoval ked spim.
Stejna sit, i s vypnutym firewallem, povolene Home Sharing...a nic. Mate nekdo stejnou zkusenost?

zo 100% kleslo na 97%

ipho4S píše:Aj ja mozem potrvdit padanie % po odpojeni baterie...![]()
![]()
zo 100% kleslo na 97%
aaaaach jaaaaaj pri 5.1.1 sa nic take nedialo....
"

krabicka3 píše:Chlapi, funguje nekomu aplikace Remote na ovladani iTunes pres Windows? Zaboha to nemuzu rozchodit.Stejna sit, i s vypnutym firewallem, povolene Home Sharing...a nic. Mate nekdo stejnou zkusenost?

krabicka3 píše:Chlapi, funguje nekomu aplikace Remote na ovladani iTunes pres Windows? Zaboha to nemuzu rozchodit.Stejna sit, i s vypnutym firewallem, povolene Home Sharing...a nic. Mate nekdo stejnou zkusenost?

, mějte se mnou strpení !?

sem si oddychl
.

shimie píše:Dnes som uz dva krat spozoroval problem s pripojenim na internet cez wifi.
iPhon sa tvari ze je pripojeny, ale Safari, App Store, Speed Test, asi kazda aplikacia vyzadujuca pripojenie k internetu nereaguje. Pomoze len restart zariadenia. Niekedy to ide 2-3 dni nez problemov, inokedy to zblbne aj par krat za den.
6.0.1 oproti 6.0 ziadna zmena. na 5.xx sa mi to nesalo ani raz.

Me iPad 3 s 6.0.1 vydrzi (a vydrzel stejne s predchozimi verzemi) tyden a to ho denne pouzivam cca hodinu a Wi-Fi na nem nevypinam nikdy.

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé