Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
DJDoom píše:Mám 7čku na iPhone 4 a jako... Znatelné zpomalení oproti 6.1.3.
Záložky v Safari téměř nepoužitelné (fakt se to šíleně seká). Zbytek jde v pohodě používat, ale je to prostě pomalé.
Jinak parádní iOS. Včera jsem si v podstatě koupil nový mobil. Zatím nemám téměř žádnou výtku, snad jen to, že opět nejde vypnout všechny aplikace v multitaskingu najednou.
A ještě se chci zeptat - na home screen mám ten spodní bar s 4 ikonama (zprávy, telefon, hudba a mail) podkreslený šedou lištou, zatímco ve všech prospektech a fotkách na Apple.com je podkreslený průhlednou. Kde je chyba? Je to tím, že mám 4ku, nebo něčím jiným?
Jinak co jsem zatím vypozoroval - některé designové prvky na 4ce nejdou (např. to pohyblivé pozadí, nejspíš ta průhlednost některých prvků, atp.)
jojosr píše:Chcem sa spytat, ako funguje to blokovanie hovorov a sms?
Diky
jennydrums píše:Po nadšení u mě přišlo docela zklamání, že AirDrop nebude dostupný pro 4S a iPad3... fakt nechápu.. Rozumím, že potřebujou lidi přimět aby kupovali nový HW ale tohle se mi fakt nelíbí. Možná to ale nebude až tak super funkce jak se zdá. Komu budu potřebovat poslat fotku, tak využiju iMessage (pokud teda nezruší možnost posílat fotky). Nicméně těšil jsem se, že si budu moct snadno poslat video z iP do iPadu..
a.man píše:Lidi, můžete mi říct kde najdu tu "klíčenku" na hesla? Měla to být náhrada za 1password a pod. Měla tam být taková aplikace ne?
Nějak to nemůžu nikde najít.
a.man píše:Lidi, můžete mi říct kde najdu tu "klíčenku" na hesla? Měla to být náhrada za 1password a pod. Měla tam být taková aplikace ne?
Nějak to nemůžu nikde najít.
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé