Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

.
Je to čistě marketingový tah, protože např. AirDrop bude na iPadu mini, ale na 4S ne...

Nic ve zlém, ale aby se mi při prohlížení fotografií zobrazoval neustále bílí podklad a všude se mi cpala bílá, tak to je na mě moc. Dále při přohlížení fotografií na šířku se úplně hloupě zvětšila nabídková horní lišta, opět na úkor zobrazení fotografie, takže se vám kus lišty cpe do samotné fotografie. Pane Ive, pochcal bych vám hlavu... 
iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 
DJDoom píše:Mám 7čku na iPhone 4 a jako... Znatelné zpomalení oproti 6.1.3.
Záložky v Safari téměř nepoužitelné (fakt se to šíleně seká). Zbytek jde v pohodě používat, ale je to prostě pomalé.
Jinak parádní iOS. Včera jsem si v podstatě koupil nový mobil. Zatím nemám téměř žádnou výtku, snad jen to, že opět nejde vypnout všechny aplikace v multitaskingu najednou.
A ještě se chci zeptat - na home screen mám ten spodní bar s 4 ikonama (zprávy, telefon, hudba a mail) podkreslený šedou lištou, zatímco ve všech prospektech a fotkách na Apple.com je podkreslený průhlednou. Kde je chyba? Je to tím, že mám 4ku, nebo něčím jiným?
Jinak co jsem zatím vypozoroval - některé designové prvky na 4ce nejdou (např. to pohyblivé pozadí, nejspíš ta průhlednost některých prvků, atp.)

). Celkovo som spokojný, ale bol som trošku zarazený, že občas laguje ako 3GS na iOS6 pri plnej záťaži. Mimo toho, keď to opravia tak nevidím výrazné problémy, len občas padne iMessage pri posielaní fotiek a raz sa mi respringol v menu. Už sa teším na Golden Master verziu, tam už by to všetko malo byť opravené. 

jojosr píše:Chcem sa spytat, ako funguje to blokovanie hovorov a sms?
Diky

jennydrums píše:Po nadšení u mě přišlo docela zklamání, že AirDrop nebude dostupný pro 4S a iPad3... fakt nechápu.. Rozumím, že potřebujou lidi přimět aby kupovali nový HW ale tohle se mi fakt nelíbí. Možná to ale nebude až tak super funkce jak se zdá. Komu budu potřebovat poslat fotku, tak využiju iMessage (pokud teda nezruší možnost posílat fotky). Nicméně těšil jsem se, že si budu moct snadno poslat video z iP do iPadu..

Uz sa tesim na nu. Videt, ze sa s tym fakt dost pohrali.

a.man píše:Lidi, můžete mi říct kde najdu tu "klíčenku" na hesla? Měla to být náhrada za 1password a pod. Měla tam být taková aplikace ne?
Nějak to nemůžu nikde najít.

a.man píše:Lidi, můžete mi říct kde najdu tu "klíčenku" na hesla? Měla to být náhrada za 1password a pod. Měla tam být taková aplikace ne?
Nějak to nemůžu nikde najít.

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé