Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Fiko píše:Telekom vraj neplanuje pridat moznost volby medzi 2G/3G/LTE![]()
Fiko píše:Bavime sa a patrame po tom tu http://www.macblog.sk/forum/discussion/48010/ios-81/
Myslim, ze oficialnu odpoved ti nema dat kto a ani preco. Jednoducho na nas seru
Johny_F píše:Právěže jsem prošel a moc moudrej z toho nejsem. Půlce lidí nefungují naprosto základní věci, což je podle mě nepřípustné!
cuting píše:mixky píše:Jesrli je to zavisle to nevim, byl to jenon napad. Samozrejme, ze musis mit 10.10 aby to slo
Aha. Takže musí být na počítači 10.10 Yosemite . Tak to si ještě počkám, nejméně půl roku. Co sleduji fora po celém světě, tak ten je ještě větší malér, než iOS 8 ....
sheerONE píše:po dni testovania som zistil ked uspim telefon sa mi odpoji od wifi a ...
sheerONE píše:ale aj ked surfujem na nete pisem si , tak naraz vidim odpoji sa mi od wifi a za 10sec sa zas pripoji, doteraz mi to nerobilo
mixky píše:Muzete nekdo vyzkouset jestli vam funguje synchronizace s iTunes pres wifi? Na iP6 se mi to od updatu nepodarilo
Gekko gecko píše:Nevim jak vy ale ja bych dal nevim co za to vratit se na puvodni ios6 se kterou si mini rozumel asi nejlepe.
Vazne neni zadna cesta zper ani servis si neporadibi kdybych to mel zaplatit?
Gekko gecko píše:Nevim jak vy ale ja bych dal nevim co za to vratit se na puvodni ios6 se kterou si mini rozumel asi nejlepe.
Vazne neni zadna cesta zper ani servis si neporadibi kdybych to mel zaplatit?
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé