tukscz | pát črc 08, 2016 11:18 am
Ahoj, víc hlav víc ví, takže Vás tímto prosím o radu. Iphone SE, měl jsem public betu 9.3.3, pak přešel na první developer betu 10. Vše ok do doby vydání dvojky. Nešlo mi odkliknout souhlas u podmínek a pak to vyhodilo po stáhnoutí oty chybu. Udělal jsem downgrade na 9.3.2, už mi jde odsouhlasit podmínky, ale dále je to pořád stejné. Ať už u developeru, tak u public bety. Vše se chová korektně do doby než se soubor dotáhne, pak opět chyba stažení. Všechny resety, ověření volného místa, ad. už mám za sebou a chyba zůstává. Pokud udělám místo oty nahrátí přes Itunes (developer beta2 ipsw) místo download chyby po nahrátí error 14. Ipsw na public betu jsem nenašel, ale asi by to bylo stejné. Něco je prostě špatně, ale nemůžu přijít na to co. na netu jsem toho moc nenašel. Někde píšou, že přetížené servery, ale toto je nesmysl. Ze 20 pokusů za dva dni dost těžko, navíc ta chyba vyskočí hned co zmízí 1s odhadu dotažení. Někde radí downgrade, reset až po vtipný restart wifi routeru. NIcméně toto vše jsem zkoušel už opakovaně. Díky moc.
EDIT:
Naposledy upravil
mike-biker dne pát črc 08, 2016 2:56 pm, celkově upraveno 1
Důvod: Nedělej double posty - musíš jako nováček vyčkat na schválení!