Zalozil jsem toto tem a umistil do teto sekce protoze se ji tyka resp. popisku pod nazvem sekce "vaše problémy s iTunes".
I kdyz je iTunes jedina cesta jak "naladovat" iPhone vsim moznym zvyknul jsem si na netradicni ovladani a zvladam jej -"levou zadni"
Muj problem je prakticky jediny a to je RYCHLOST.
Ze je iTunes a procesy s nim spojene "zrout" systemovych prostredku a pameti systemu vim ale takhle liny program jsem uz dlouho na PC nemel,doporucenou konfiguraci od apple splnuji a i prekracuji ale stejne je program nekdy liny az to neni hezke.Pokud je iPhine pripojen a synchronizovan prochazeni jednotlivych sekci at uz v iPhone nebo PC je zdlouhave tak s 2sec odezvou,slozka aplikace a pridavani/mazani v ni je jeste pomalejsi...je to fakt utrpeni a nevim co s tim.
Ma konfigurace je AthlonXP 2500+ barton,1GB RAM,250GB HDD GFX RADEOn X800 GTO/Pro s 256MB,diski je samozrejme peravidelne defragmentovan,system udrzovan a na pozadi bezi jen nejmene narocny AV NOD32.Operacni sytem WinXP HOME Edition SP2/NET 2.0 + vsechny dostupne aktualizace (XPcka jsou legalne koupene)
Vim ze ma konfigurace na narocnejsi hry treba moc neni ae pro beznou praci staci a jak jsem psal nahore,poimalejsi program jse na PC uz hezky dlouho nemel.....rozepisovat se po zapnuti pocitace o startu iTunes nema smysl,trva to mezi 20-30sec.
Jste na tom stejne nebo lepe?
Kazdopadne kvuli iTunes upgradovat jinak vyhovujici pocitac nehodlam a MACka kupovat taky ne.
Abych nezapomel pouzivam verzi iTunes 8.0.0.35 na novejsi jsem ani neupgradoval protoze neverim ze by se neco zmenilo.Je to konverze a ty byvaji pomalejsi ae az takhle?