Ako obyvatel EU poteseny vyvojom Eura voci libre som sa rozhodol nakupit zopar malickosti a pripadne aj nove zelezo na UK aplle store,kedze SK apple store je predrazeny a v podstate ne nou nic poriadne nie je.
A tuna som narazil.Neda sa.Samozrejme mohol by som to urobit cez znamych v UK,ale to nie je riesenie.Preto som sa opytal "Applu",preco mi to neposlu,ak zaplatim postovne.tuna je odpoved:
"Thank you for your e-mail.
Unfortunately we do not have an online store in Slovakia so
we therefore cannot ship to Slovakia. If you wish to
locate a reseller within Slovakia please go to:
http://www.apple.com/uk/buy/locator/ choose the country as Slovakia
and put in the location. This will bring about Apple Resellers in that location.
I hope you find this information helpful.
Kind regards,
Contactus. "
Povedal som si pekne od vas,dany link ma zaviedie na US obchody a tie ma neaujimaju,Ja zijem predsa v EU.
Tak som im odpisal a dostal som novu odpoved.citujem
"Thank you for contacting the Apple Store.
The variation of prices of each countries' Online Store globally would be based upon a number of factors
including some of the following reasons. Market size, Tax / Vat, delivery / shipping costs etc.
I hope that this helps to answer your query.
For further information please contact our Customer Relations team on the following number
Tel: 0870 876 0753 x 56017
Kind Regards,
Apple Operations Europe
E: ContactUs@euro.apple.com
Sales: 0800 048 0408 / Support: 0845 600 1683
Directors: Cathy Kearney (Ireland), Gary Wipfler, Peter Oppenheimer & Timothy Cook (United States of America) "
Kto si to precita vidi,ze je to blbost ako mraky.Odstranujeme predsa hranice,nemame clo,mame menovu uniu a Aplle nas nuti nakupovat len v jednom obchode,Z Itunes store v inom state EU nemozme stiahnut ani free aplikaciu.
Takze v mailovych staznostiach pokracujem dalej,len odpovede od Applu si cim dalej,tym viac davaju nacas.
Ale uvedomujem si,ze sam s nimi asi tazko pohnem.Preto sa pytam,kto dalsi si da namahu a zacne bombardovat Apple,aby odstranila hranice v EU?