Vazeni,
mam problem se synchronizaci iTunes. Pri pokusu o prehrani souboru (vyzvaneni, hudba, videa a fotky) do iPhone to proste nejde. Ostatni sychronizace probehnou (mailove ucty, bookmarks, kontakty).
Synchronizace se na oko zahaji, ale po vterice vyskoci chybove hlaseni: The iPhone cannot by synced. The required disk cannot be read from or written to. Nekdy to umi napsat jeste: The required disk cannot be found.
Prosel jsem stovky for (vcetne vsech podobnych zde na mistnim foru) a doslova tisice prispevku a navodu a nic nepomohlo.
Mam nove iTunes 8.0.2, zkousel jsem 4 porty USB v notebooku a dalsi 3 PC a ruzne USB porty. Reinstaloval jsem iTunes, reinstaloval jsem dokonce Windows XP a zkousel to prakticky na ciste instalaci (pouze WinXP + potrebne drivery). Zkousel jsem restore v iTunes, v iPhone jsem dal reset celeho systemu pomoci Erase All Content and Settings, snazil jsem se najit neco pomoci iPhone Browseru (obcas se prehraje do patricneho adresare v iPhone soubor, ktery jsem se pokousel synchronizovat ale vytvori se s 0 velikosti a dal to nejde).
Proste nic nepomohlo.
Jeste jsem dostal tip, ze by to mohl zpusobovat jakysi soubor v iPhone a staci jej vymazat, ale nikdo nevim jaky. Na me osobne to pusobi tak, ze by mohl byt problem v chybnem nastaveni prav jednotlivych adresaru (ale nevim jestli to neni blbost)... vazne nevim...
Nemate nekdo podobou zkusenost nebo snad jeste jiny napad. Jsem z toho uz vazne nestastnej.
Mockrat dekuji za jakekoliv navrhy ci tipy a omlouvam se za delku prispevku, ale jen se pokousim napsat vsechny dulezite informace.