Synchronizace iTunes a PC Suite

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

M4NIFE5TO | pát dub 24, 2009 4:22 pm

Synchronizace iTunes a PC Suite

Mám v posledních dnech problém se synchronizací. Nejdou mi přes iTunes dát do iphonu ani mp3, ani vyzvánění apod. Vše jde jen před PC Suite, ale na muziku apod, chci jen iTunes, a PC suite mít jen na předělávání ikon a podobných designových věcí. Můžu se zeptat jak opravím to, aby synchronizace zase běžela? Zkoušel jsem itunes jen opravit přes správu programů, ale i odinstalovat a stáhnou ze stránek applu nový, ale nic nepomohlo dělal jsem i nový pc suite ale nic, díky

To byl fofr s tou opravou hrubek, co? Beavers. :D
Host
Host

Uživatelský avatar Beavers | pát dub 24, 2009 4:29 pm

Re: Synchronizace iTunes a PC Suite

Co bych za to dal, moci říci v budoucnu, až se konečně odpoutám od FW 1.1.4: PCSuite mi funguje. Protože, jak čtu v sekci o tomto programu, píší tam samí nespokojenci, ale s dobrými radami nebo s nějakými návody, jak ho rozchodit, se tu příliš pytlů neroztrhlo.
Moderator fóra
Moderator fóra

M4NIFE5TO | pát dub 24, 2009 4:38 pm

Ano rychlost to byla.. tak to má být :D

Ale zpátky k problému... Nejde mi ted ani tak o nějaký ikony, to se dá pořešit.. ale spíše o tu synchronizaci v iTunes. Já mam vyzkoušeno, že jakmile udělám v PC Suite něco jiného než hrabání ve Files a nebo poznámky v Notesu, tak jsem v ....... Ale tohle se mi ještě nikdy nestalo. Pomůže restore? Ale problém je přeci v PC tak co s tím?? Přeinstalování Woken nepřichází v úvahu......
Host
Host

Uživatelský avatar Beavers | pát dub 24, 2009 5:07 pm

Přeinstalováním Win bys to asi nevyřešil (i když v závěru svého příspěvku to jinými slovy říkám), ani restorem. PCSuite sice používá pro svůj chod soubory z iTunes (proto musí být nainstalovány), ale je to čínský program a pochybuji, že by spolu výrobce PCS a iT nějak "kamarádili". Podle mého Číňané bez jakéhokoliv studu použili platformu iTunes pro svůj program (btw. na 1.1.4 byl mým oblíbeným, protože je windowsovštější než iT a navíc má v sobě svůj instalátor, takže u iPhone není potřeba mít připojení na internet ani domácí wifi). Dnes jej již nepoužívám ze strachu, aby se mi něco nepodělalo, protože jen PCS spustím, už se mi do PC hrne aktuální verze a nejsem si jist, zda by vůbec chodila pod 1.1.4, protože přišla na svět s FW 2.0. Tím jsem ti vůbec nepomohl, vím, ale jediná možnost je, odinstalovat PCS a iT, přičemž je nutno vyčistit veškeré smetí, co po iT v PC zůstane. O tom se tady někde píše, jak na to. Potom znovu nainstalovat iTunes a nakonec PCS - nikoli obráceně.
Moderator fóra
Moderator fóra

M4NIFE5TO | pát dub 24, 2009 5:50 pm

Tak jsem obojí smazal pomocí jednoho programu na kompletní odinstalaci (total uninstall) a pak nainstaloval jen itunes a bohužel, stejný problém, program se ze začátku tváří jako kdybych ho měl v pc poprvé takže ty zk. kroky, a pak je vše ve strarých kolejích, a tak nemusim ani pracně instalovat pc suite tak už fakt nevím, a celkem bych to potřeboval opravit...
Host
Host

Uživatelský avatar Beavers | pát dub 24, 2009 5:57 pm

Podle názorů zde na fóru žádný program na odinstalování nedokáže zcela odstranit vše, co zbylo po iT v zákoutích PC. Zkus pohledat na fóru, jak se kompletně zbavit všeho. Také mě to udivuje, a proto nemám iTunes rád. Ve Windows se dle nikoli jen mého názoru chovají podivně, až mi to připadá jako nějaký záměr tvůrců tohoto programu a vždy mě napadne známé: proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. V tomto případě asi žluťásci věděli, proč chtějí svůj iPhone PcSuite.
Moderator fóra
Moderator fóra

M4NIFE5TO | pát dub 24, 2009 6:43 pm

Tak jsem tady nic nenašel, a na netu taky ne.. bezva

Opravdu nevim co jsem kde udělal blbě, udělal jsem i blbou obnovu systému a taky nic... fakt nevím

V telefonu se mi zobrazuje recently added a recently played, přitom je v itunes nemam vůbec zaškrtlý, tak nevim no, štve mě že to potřebuju mít na notebooku, ale na pc jsem to ted zkoušel nainstalovat a řekl bych že pohoda, ale nechci to synchronizovat abych měl všechny písničko aspon co mam ted v iphonu. Tak fakt nevim, byla by nějaká rada od odborníka? Nikdy jsem sem nepsal kvůli prkotinám, tak bych chtěl aspon tohle jednou vyřešit. Dík
Host
Host

Uživatelský avatar Beavers | pát dub 24, 2009 7:37 pm

Zkus kontaktovat dodo nebo honz1k.
Moderator fóra
Moderator fóra

M4NIFE5TO | pát dub 24, 2009 10:37 pm

Tak jsem nakonec nikoho nekontaktoval, a stáhl ještě jeden program, jménem Revo Uninstaller... A ten se osvědčil, je také v češtině, jako total uninstaller, ale prohledá všechny registry, apod, a smaže opravdu všechno. Takže jsem poté opět nainstaloval iTunes, pak ale šel do hospůdky na pár vychlazených a ted jsem přišel, a už jen tahám hudbu znovu, a je to..... Takže doporučuji program REVO UNINSTALLER, je to supr program. Ted jen něco na závěr, je něco lepšího než čínskej PC Suite?? Něco co se nebude mlátit s iTunes? Chci měnit ikony, apod, jako tomu bylo v PC Suite,,, Díky Beavers, za to že si to tu sledoval..
Host
Host

Uživatelský avatar Beavers | sob dub 25, 2009 9:47 am

Od toho tu jsem, abych sledoval :wink: Zatím jsem neslyšel o lepším programu než je PCSuite a jak jsem již říkal, jeho někdejší verze mi plně vyhovovala, udělal jsem si s ní i zálohy před restore, např. hudbu, co jsem tam měl a pak jsem ji tam "hodil" zpět včetně obrázků alb. Nevím, jaká verze PCS nyní existuje, přestal jsem to sledovat, ale na první upgrades pro FW 2.x jsem dělal češtinu v rozsahu, jak jsem byl schopen program bez připojení iPhone spustit a otvírat jednotlivé volby. Nevím, zda máš tuto verzi. Jak se zdá, tak ti ale PCS funguje a bylo by dobré, aby ses podělil o své zkušenosti v příslušném vlákně zde viewtopic.php?f=71&t=1929&p=126056&hilit=pcsuite#p126056 protože spousta uživatelů s ním má potíže. A já si nemyslím, že ten program je špatný a tím, že využívá iTunes je právě proto tak schopný. Je to vlastně vylepšené prostředí iTunes (přirovnal bych to k Internet Exploreru a jeho nadstavbě Maxthon, který také jede na jeho platformě, ale spoustu věcí vylepšuje). Jen je škoda, že zde kolem iPPCS jaksi opadly vlny.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match