SeriousGeorge píše:Zdravím,
takže jinak řečeno, prostě o aplikace, když to člověk měl na US učtu prostě přijde. No to je teda hezký. Zrovna dneska to na mě apple s tím disable vybalil taky. Aplikace za 50 dolaru v kelu. Pochopil jsem to správně?
Ano, přesně tak to bylo v mém případě. Kdyby byl nový účet opět US, tak zřejmě by byl schopný "převzít" aplikace z bývalého účtu, ale protože mám CZ účet a v eurech, tak to jen hodilo hlášku, že instalované aplikace nelze upgradovat v jiném, než krytém US účtu a tak nezbylo nic jiného, než vymazat aplikaci a koupit znovu za euro .. Taky jsem nadšený, měl jsem v tom 250 dolarů ..
Ještě upřesním - APLIKACE SAMOZŘEJMĚ ZŮSTANOU - ale neuděláte upgrade. V tom to je. Pokud vám nebudou vadit upozornění, že ta a ta aplikace je novější, pak nemáte problém, ale pokud budete chtít upgradovat, tak opravdu nezbude, než aplikaci smazat a koupit znovu.
Ještě k novému účtu. Mám u KB E-kartu, kterou jsem měl do týdne připravenou. Nový účet jsem založil přímo přes iPhona, je nutná adresa jako na účtu + tel (nedával jsem 0420)+ číslo karty a potvrzující kód karty a ověření trvalo pár vteřin a hned bylo možno nakupovat. Jen je nutné na svém iTunes autorizovat nový účet a synchronizovat, aby se nebily účty mezi sebou. Poplatek za kartu je 60 kč /rok, Mám - E-card Master card, kolega má zase to samé, ale Visu. Budu to sledovat, jak moc budou rozdíly, kolik si opravdu odečte z účtu a dám vědět. Je dobré si nastavit limit. Základní je 10 000 na 1 platbu, nebo 1 týden, ale dal jsem 1000 pro jistotu.