Dobrý den ,
tento problem trva uz cca 15 dní.Jsem doma a s iPhone 3G se pripojim na mistni wifi a kdyz se pokusim spustit Appstore ,tak jsem dotázán na heslo k memu uctu v iTunes a jakmile ho spravne zadam tak okamzite po stiku "Ok" mi smartphone ohlasi ze se k Appstore nejle pripojit.Nekdy treba po druhem spusteni funguje Search v Appstore a treba Categories a Futured ne.Zkousel jsem uz vlest do nastaveni-store a odhlasit a prihlasit se z uctu ale kdyz dalsi den prijdu ze skoly ,tak jsem opet vyzvan k napsani hesla.Nekdy chybu nenahlasi hned a chvili nacita a nekdy prozmenu nabehne normalne.Proste si dela co chce.Jednou se mi stejny problem obevil i v zakladni aplikaci Youtube od Apple.Problem s internetem nemam,vsechno bezi jak ma.iTunes v 8.2.1.6 kterou mam dela podobne "blbosti" kdyz ho spustim tak silene dlouho nacita "Accessing store",nekdy se pripoji a nekdy ne.Kdyz se na PC chci podivat po Appstore v iTunes ,tak se musim odhlasit z mého uctu a pak me to teprve pusti vsude kam to jen jde bez nejakeho omezeni neustaleho Accessingovani.Prejit k novejsi verzi iTunes se mi nechce ,ale jestli nic nezbyde,tak se branit nebudu.Mate nejaké napady jak tento problem vyresit ?Predem diky lidi ....