Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Maxa píše:o.k. už to šlape,ale s tou rezignaci na cz jazyk mě užfakt s.....Je tam i PL a to je co říct
OT: Sorry, nakousl si to sám, ale seš naprosto mimo mísu (kdybych nebyl slušně vychovaný, tak bych to napsal naprosto jinak...).
Dovedeš si vůbec představit ten rozdíl, který firmám/značkám přinese PL trh na rozdíl od CZ trhu? Jsem sice patriot, ale tahle skoro hysterie je na dvě věci, na nic a na h...oA nebo poláky považuješ za naprostý póvl...
mettzed píše:Já bych řekl, že když je poláků 40 milionů a nás 10, tak když je něco v polštině tak to neznamená, že to musí bejt i v češtině!! Já teda nechci bejt zlej ale čemu nerozumíš v iTunes:D ?
Metalgirl píše:Vy a ty vaše barvičky. Barvičky jsou pro blbé amíky, oni všechno musí mít jak omalovánku. My normální evropané si vystačíme i s šedou. Mě se to líbí, je to takové designově jednodušší, čistější a více to sedí k tomu celkovému vzhledu iTunes.
rony píše:na macu je uz len to zvisle podanie "semaforu" TAK rusive, ze hladam nejaky hack, ktory mi to da vodorovne.
defaults write com.apple.iTunes full-window -1
defaults write com.apple.iTunes full-window -0
TommyS píše:Na Win 7 je iTunes 10 rychlejší. Že by Apple konečně pohnul s kompatibilitou pro win?Až na tu ikonu je iT 10 parádní
bohem píše:Jinak mne zaujala možnost ovládání přehrávače v náhledu obalu alba, který se objeví po najetí myškou..![]()
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé