Nefunguje synchronizace playlistů

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

wogopolo | ned pro 05, 2010 9:28 am

Nefunguje synchronizace playlistů

Zdar jabkaři,

marně se snažím dostat nové playlisty do mého iphona (3G-8GB, sw. 4.2.1). Postup jako při klasické synchronizaci v iTunes (10.1) - vytvořený playlist označím -> apply -> v záhlaví iTunes leze housenka, která až doleze, tak se tváří, jako že ok, ale v iphonu playlist není.
Objevilo se mi to poprvé ještě před vydáním iTunes 10.1 a firmware 4.2.1. Nevěnoval jsem tomu pozornost a spoléhal se na to, že s přehráním nového software to bude ok. Není.

Máte někdo radu pro lamu typu: zasunout datový kabel do obou přístrojů...:)
Ne, vážně - nevím si s tím moc rady.
Díky za tip

Uživatelský avatar Metalgirl | ned pro 05, 2010 11:56 am

Re: Nefunguje synchronizace playlistů

Počkej a který playlist myslíš? Normální klasický, co si vytvoříš sám přes iTunes? Pokud máš zaškrtnuté manage music and videos manually, tak normálně vem ten playlist vytvořený z toho levého panelu a přetáhni ten playlist na ikonu iPhonu.

Pokud myslíš genius playlist. Tak to musíš mít nastavenou synchronizaci hudby a videí na automaticky. Potom klikneš na ikonu iPhonu v levém panelu a na té jedné ze záložek je genius playlist. Genius playlist musíš mít předtím vytvořený.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

wogopolo | ned pro 05, 2010 5:33 pm

Re: Nefunguje synchronizace playlistů

To Metalgirl: dík za radu, už vše funguje. Byl jsem zvyklý playlisty do iP sypat přes záložku "Music", kde jsem po "Sync music" a "Selected playlists..." vybral z vytvořených playlistů a dal Apply.
Teď jsem se nějak zasekl. Ale tak, jak jsi mi poradila, to jde. Vytvořený playlist (obyč. ne genius) přetáhnu a ten se nahraje bez problému.

Díky moc za ochotu a omluva, jestli tohle vlákno už někde bylo..

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match