Teď když dám synchronizovat telefon a zvolím že chcu synchronizovat všechny obrázky, tak mi to prostě tu složku ne a ne nahrát do telefonu. Respektive podle toho, co iTunes píší během synchronizace, tak obrázky se do telefonu zkopírují, ale nezobrazí. Zkusil jsem vymazat všechny obrázky, ale ještě se to zhoršilo - teď se mi nezobrazují již asi 2-3 složky. Když jsem zkoušel nahrávat postupně jednu složku (z asi 10) za druhou, složku s tapetami mi to do telefonu nahrálo, ale po asi 6. synchronizaci zase zmizela. Zkoušel jsem vymazat adresář iPod Photo Library, smazat všechny obrázky, zakázat sync obrázků, nahrát všechny obrázky, přejmenovávat složky, nahrát všechny složky do jedné a postupně organizovat do složek, nahrát obrázky úplně jinam, dokonce na jiný souborový systém na flasce (FAT32) a nic! Složky s obrázky si prostě dělají co chtějí a už jsem z toho fakt zoufalej! Poradíte někdo co bych ještě mohl zkusit? Kdo mi pomůže má u mě kofolu

Jinak smazání celého obsahu iPhonu nechci, protoe bych přišel o mnoho uživatelských dat v desítkách aplikací...//mám Windows 7, iPhone 3GS, nejnovější OS a iTunes