Proto bych potřeboval objasnit pár věcí: jako region v itunes mám nastavit ČR? Když zkusím např. USA jsou tam jiné aplikace, záleží na tom nebo lze kupovat poté odkud koliv nebo registrace a následné nákupy platí pouze pro zvolený region? Chyba bude dle mého právě v regionálním nastavení popř. toho psč, zkusil jsem ale různé kombinace a formáty a stále nic. Neobtěžoval bych tu kdyby mě už nedocházely nápady, nebo kdybych to tu někde našel, určitě se najde nějaká chytrá hlava neboť určitě nejsem sám. Předem děkuji všem za pomoc

"

btw...proběhne při registraci ze strany applu nějaká ověřovací transakce? někdy se to dělá, peníze jsou po chvíli přičneny zpět na účet, jen pro ověření.
chyba byla v rozdílných(chápej chybných) údajích které měla banka a já, právě v tom psč...jinde to při registraci karty nebylo třeba zadávat tak asi prošlo...takže ještě, že jsem si ten iP pořídil
všem co přispěli velký dík a ještě poslední otázku: když mám tedy teď Cz iTunes účet a chtěl bych koupit něco Z US iTunes bylo by to možné? nebo to lze pouze formou giftcard?