ahoj, citam ze pri registracii treba dat cislo kreditky a poslat to faxom, zoberie apple aj visa electron? alebo musi to byt plnohodnotna visa/ mastercard?
kolko vam trvalo nez vas vyzvali pre zadanie cisla karty? ja som faxoval dokumenty co po mne chceli v prvej faze no presiel tyzden a este sa neozvali...
Ja som mal do týždna certifikát v rukách. Odoslal som ten fax aj s číslom karty a sami si stiahli peniaze. Potom prišiel potvrdzujúci email. No a začal som kódiť.
to C0R3: A čo vlastne čakáš? Možeš svoje nakódene aplikácie predávať v AppStore,možeš inštalovať beta-verzie iOS,možeš si pridať 99 betatesterov svojích aplikácií. Pokiaľ budeš mať skvelý nápad a perfektne ho nakódiš,tak aj niečo zarobíš.
Jo ale je tu pravdepodobnost ze ti ten ucet zmrazi . Jinak nemusis mit ani zadnej genialni napad, kamarad naprogramoval celkem obycejne piskvorky, dal je tam za dolar a vydelal neco pres 100$ (zaplatil se mu v pohode ucet a jeste neco zbylo . Kazdopadne kdyz pak dalsi rok nezaplatis tak tu aplikaci z appstore stahnou.
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm