rony | úte črc 10, 2012 3:45 pm
otazka na zaciatku by znela, ako si ich tam dostala.
hlupa odpoved by bola, ze mazu sa rovnakou cestou.
Ak nemam odpoved na prvu otazku, tak len nastrel.
1. pripojit iphone k itunes na pocitaci
2. v sekcii Devices kliknut na iPhone a potom myskou ist doprava (vpravo je za tou rukou, kde mas palec na lavej strane) na hlavnu cast plochy a tam vidis VODOROVNE (tj. horizontalne, cize nie zvisle) zalozky Summary, Info, Apps, Tones, Music, Movies, TV Shows, Podcasts, Books, Photos. Preklikaj, budes prekvapena... ale klikni na Music
3. Je zafajknute Sync music? ak ano, vypni a zosynchronizuj (tlacitko vpravo dole, vpravo je tam, kde mas palec na lavej strane a dole je tam... dole) Hudba by mala z iphonu zmiznut. Ak nie...
4. V Devices, v itunes, lavy stlpec je vedla zariadenia iPhone (pribudlo tam po pripojeni) taky maly trojuholnik, klikni!
5. Vojdi na music, ak to ide vymazavaj, to co sa zobrazi v hlavnom okne je muzika v iphone.
A teraz, ked som bol taky mily, tento isty navod prepis zenskym jazykom, ja ho budem kopirovat vsetkym, co maju problem chapat slova, ktore pouzivame a tvoj navod bude mat vsetko zrozumitelnejsie. Kedze som venoval napisaniu tohto textu asi 2 minuty, tak prosim skus venovat prepisaniu svojho navodu tak 10 minut. Vdaka :)