Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak v novém iTunes smažu hudbu z iZařízení? Chci smazat např. jednu písničku, ale nemůžu přijít na to jak. Další otázka je, jestli nejde hudba z iPhone nějakým způsobem dostat do PC. Selhal mi počítač, kde byla uložená veškerá hudba a tu mám už pouze v iPhone a ráda bych ji měla i v PC, existuje nějaká cesta? Ačkoliv předpokládám, že ne. Děkuju za rady
Můžeš smazat přejetím prstem zleva doprava jednotlivé skladby i celá alba. Ale z iPhone do PC to nedáš. Bohužel se předpokládá synchronizace a tim pádem záloha v PC. Je to specifikum IOS.
iPhone 11 Pro Max Space Grey iPhone 6 16GB Silver as reserve MacBook Pro Retina 15" Mid 2014, i7 4x2,5GHz 16GB RAM 256GB SSD + 256GB Jet Drive.
Zalezi kolik te hudby mas, jinak zadej v itunes do hledani "save tunes" a pny ti nejake app vyjedou, tak pokud by treba ta prvni nesla zkus jine free app, ale hudba uz takhke dostat z iphonu jde vsemes v te app je nejake preview video jak s app zachazet
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi