Zachování dat aplikace při změně ID

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

El_Guapo | čtv úno 28, 2013 10:25 am

Zachování dat aplikace při změně ID

Dobrý den. Na australský účet jsem si do iphonu stáhnul ještě před vydáním real racing 3. Nyní jsem si ho stáhnul i na můj klasickej českej účet do maca. Když chci updatetovat rr3 v iphonu tak mi to samozřejmě nabídne přihlášení na ten australský účet. Jak to mám udělat, abych mohl stahovat od teď updaty pomocí mého českého účtu. Když hru smažu a stáhnu znova přes můj účet tak přijdu o data ze hry a nechci začínat hrát od znova:-/ Děkuji mnohokrát za radu

ls8 | čtv úno 28, 2013 10:35 am

Re: Zachování dat aplikace při změně ID

Data ze hry jsou snad uložené v GameCenter, ne? Když odinstalováváš hru, budeš dotázán, jestli má být v GameCenter zachována, nebo ostraněna.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

El_Guapo | čtv úno 28, 2013 1:26 pm

abych popravde rek vubec si nepamatuju ze by se me nejaka hra nekdy ptala jestli ma byt ulozena data v gamecetru. no zkusim to a budu doufat ze o ty data neprijdu. jinak jak to funguje u her nebo aplikaci ktery v gamecetru nejsou??? tam asi o ne opravdu prijdu ne?

ls8 | čtv úno 28, 2013 4:54 pm

Při odinstalaci se hra ptá, jestli má v GC nechat data, tak předpokládám, že je to ono.

Obrázek
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Sten | čtv úno 28, 2013 10:01 pm

až to zkusíš tak dej prosimtě vědět jak jsi dopadl, jsem ve stejné situaci a také bych nerad přišel o progress :-)
[*]iPhone 5 16GB • iOS 6.0.1
[*]iPad 2 (Wi-Fi) 16GB • iOS 5.1.1 JB
[*]Macbook unibody (late 2008)
[*]Macbook pro (mid 2012) SSD
Host
Host

El_Guapo | čtv úno 28, 2013 11:42 pm

Cha chaaa... progress je fuc!!!!! V gamecentru to ponecha pouze statistiky ale data aplikace jsou smazany s ni... Musi snad existovat jiny zpusob:-/ Zkousim to ted jeste pres obnovu zalohy tak dam vedet kdyby se mi to podarilo

EDIT:
Tak zatim se mi zda funkcni postup stahnout do pocitace rr3 na svy pravy id pak udelat zalohu iphonu do itunes pak smazat rr3 z ip a obnovit zalohu. Vypada to ze to takhle funguje:)
Naposledy upravil iTukan dne pát bře 01, 2013 6:29 am, celkově upraveno 1
Důvod: nedělej doubleposty a edituj svůj příspěvek, pokud na něj nikdo nereagoval, sloučeno...

Kaunaz | pát bře 01, 2013 9:45 am

Staci si data vytahnout ze zalohy v iTunes pres iPhone Backup Extractor a pak je pres program ktery umi prochazet adresarovou strukturu iPhonu, napr. iExplorer nahrat zpatky do slozky nainstalovane aplikace v iPhonu.
iPhone X
iPod nano 3G | iPad 4 Cellular | MacBook Pro 13" Retina
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match