Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

"

Já jsem spokojený, výdrž dá se říct stejná jako na 6.1.3., rychlost subjektivně snad i vyšší. NC je děs, ale to se nedá nic dělat. Konkrétně mi chybí počasí. Holt začnu používat aplikaci

novotas píše:Bohužel u mě výdrž při nově koupené baterii (minulý týden) o poznání slabší v porovnání s 6.1.2. - na tomto fw mi vydržela do 23:00 na cca 15%.
Přes noc update na iOS7, dnes ráno vytaženo z nabíječky, podvečer v 18:15 zbylo 5%. Zátěž intenzivní a velmi podobná: x hovorů, 3G internet, maily, navigace.
Baterku respektuji, věřím v update iOS a odladění.
Nicméně při analýze paměti přes BatteryDoctor jsem prakticky pořád na 95% využití paměti. Pokud ručně vypnu safari, resp. smažu záložky, jsem na cca 80%.
V porovnání s 6.1.2 je to z 50% využití na 95%.

A nemohu přijít na to jaká to je.

za noc mi neubylo ani procento..
) jsem si také vypl. Ani na iP5 to není ůplně plynulé, zdá se mi to trhané. A bez toho jsem žil doteď, zvládnu to i dál, on si to člověk stejně neuvědomuje, pokud se na ti nezaměří. Navíc si myslím, že to žere baterku, přece jenom se stále používají senzory, apod.
djlucas píše:To s tema fotkama me stve taky.. Pri posunovani fotek (listovani) fotky poskakuji delalo to uz v bete 5 a v predchozich betach ne.. A jinak baterka pri pouzivani hlavne pri netu jede raketove dolu teda jinak v pohotovosti se to daza noc mi neubylo ani procento..

diky

nejak bolo,nejak bude a ja som momentálne z batériou spokojný nakolko som dal spät iOS 6.1.3 takže tak.len ma zaujímalo či sa dá nejakym spôsobom skvalitnit alebo predĺžit životnosť batérie toť vše

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé