T-mobile a Iphone?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Iselor | čtv bře 12, 2009 12:30 am

T-mobile a Iphone?

Zdravím,
pořídil jsem si u T-mobile iphone. Do této doby jsem měl twist sadu a na internet jsem obstaral přes Twist surf+, ale nedávno jsem přešel na paušál a bohužel tuto službu již nemohu využívat.
Ale pořád nevím, co bych jakou službu u T-mobile zvolit, aby mi net na iphonu fungoval tak jak má. Momentálně jsem bez netu (alespoň tedy zqa rozumnou cenu a tak na něj nelezu. Nemám žádné aktualizace aplikací, takže mi tam funguje minimum věcí, které jsem doinstaloval.)
Nemáte někdo zkušenosti u T-mobilu a poradili byste mi nějaký tarif na net? Btw: jsem studentem střední školy, takže na tom finančně taky nejsem nejlépe, takže na to brát zřetel :D

cheer | čtv bře 12, 2009 12:48 pm

Re: T-mobile a Iphone?

Proc se nezeptas na infolince? Surf+ nebo Surf&Mail jsou i pro tarify a pro iP zakoupeny u TM snad i s nejakou slevou.
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení
Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání
T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone

Mac mini 2009/2,26GHz nebo pracovní Oknousy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

invader | čtv bře 12, 2009 1:51 pm

Tak tak, Surf+ nebo Surf&Mail jsou internetová zvýhodnění pro Twist i pro tarify. Já osobně mám Surf&Mail a když jsem si prodlužoval smlouvu a kupoval iPhone, tak jsem ho dostal v akci za 99,-Kč měsíčně. Jinak stojí 199,-Kč měsíčně. Nevím, jestli ta akce ještě běží, ale i za těch 199,- to jde. Máš tam 100MB měsíčně FUP, což na takové normální prohlížení stránek stačí. Sem tam můžeš i něco malého stáhnout 8)

cheer | čtv bře 12, 2009 6:00 pm

No me tech 100MB moc nestaci, ctu dizkuze jako tahle a zpravodajstvi a posledni tyden jsem vzdy nad FUP. Vyssi balicek je za 600kc, takze nabidka TM je podle mne pro iP nedostatecna.
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení
Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání
T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone

Mac mini 2009/2,26GHz nebo pracovní Oknousy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

invader | čtv bře 12, 2009 6:22 pm

To by mě zajímalo co s tím telefonem děláš? Já jsem na různých fórech každý den a když jsem v práci, tak jedině přes iPhone. Stahuju RSS feedy, prohlížím obrázky, přijímám a odesílám e-maily a vždy se do 100MB vlezu. Samozřejmě, že hodně jedu i přes wifinu, takže to se do dat stažených od operátora nepočítá, ale i tak. 100MB pro iPhone myslím bohatě stačí.

Laqos | sob bře 14, 2009 8:15 pm

Musím souhlasit těch 100mb není moc ale stačí to sice mi to platí rodiče (je mi 11 ) ale chtělo by to nějak víc jak 100 megabajtů :? WI-Fi nemáme ve škole mi nechtěj dát heslo a tak musím jen na EDGE :( .A teď odbočím nevíte kdy se chystá T-mobile spustit 3G ?

Uživatelský avatar terry | sob bře 14, 2009 8:53 pm

100MB FUP je skutečně málo. Je škoda, že T-Mobile neudělal nějaké speciální tarify pro iPhone (mohl by využívat i třeba G1). Kdybychom měli ve škole WIFI, nestěžoval bych si, ale takhle musím i ve škole jet přes EDGE a to je škoda. Každopádně po netu nějak moc nebrouzdám, protože by to mohlo hodně stahovat, ale ještě jsem to moc nezkoumal. Používám hlavně na twitter, mail, facebook apod. Na ty to bohatě stačí a sem tam mohu stáhnout něco většího.

Na iPhone mi chybí akorát nějaký schopný "net limiter", protože takhle se špatně zjišťuje, kolik jsem stáhnul.

A co se týče 3G u TM, tak ta je asi zatím v nedohlednu. Je to škoda. O2 už ji má a Vodafone akorát spouští.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Beavers | sob bře 14, 2009 9:33 pm

Trochu nechápu tvou zmínku o net limiteru. Copak počitadlo odeslaných/přijatých dat v Settings/Usage (nevím přesně, jak to tam je)/EDGE, není korektní?
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar terry | sob bře 14, 2009 9:35 pm

Ano, korektní je, ale nestačí to. Je to jen základní počítadlo a já bych potřeboval něco "schopnějšího". Když třeba potřebuju měřit jen to, co stáhnu přes EDGE a ne přes WIFI, tak bych to musel pořád mazat a někam si to zapisovat a pak sčítat, abych měl přehled.

Uživatelský avatar Beavers | sob bře 14, 2009 10:18 pm

Ale to počitadlo Wi-Fi data nepřipočítává, pouze Edge (GPRS). Alespoň u mě na FW 1.1.4 :oops: tomu tak je.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar terry | sob bře 14, 2009 10:32 pm

Jo, pravda. WIFI to vlastně nezapočítává.

Ale nějaký měřič jsem potřeboval zrovna teď, když jsem byl týden v Rakousku a přes EDGE surfoval. Tam se mi ale net nezapočítává do tarifu, takže jsem si chtěl měřit, kolik, že stáhnu a kolik zaplatím. Takže jsem musel minulé číslo vymazat a tím jsem přišel o statistiky za ten měsíc, který jsem zase měl pro info, kolik již mám vyčerpáno ze 100MB FUP. Takže jsem si to musel napsat a nyní budu muset sčítat.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika