Mám problém s wifi s origo softem nejde se připojit na wifi, jako de, ale když du na net tak to skočí vždycky na edge , a když sem si urobil jailbreak tak mi wifi šla fpoho, ale měl som nějaký problémy s jailbreakem tk sem si ho odinstaloval pls help
//spachal (): prosim o zmenu nazvu, pomahejte nam udrzovat forum prehledne .. (bylo: Wi-Fi - (Problém) )
Naposledy upravil rihot dne úte kvě 19, 2009 5:03 pm, celkově upraveno 1
To nemusí byť problém v mobile, niekedy sa stane, že na niektorý router sa ti nepodarí pripojiť mobilom. Stáva sa to hlavne doma, kamarát to tak má, doma wifi notebookom sa pripojí v pohode, ale keď som sa chcel iPhonom, tak mi to nešlo. Doma mi to ide v pohode.
OT: dam jsem ot at nemusim forum zahlcovat novymi tematy
Mam problem s internetem v iphone jedu pres 3 mesice na domaci wifi siti a zhruba pred 14 dny se mi stalo ze wifi prestala z niceho nic chodit. iPhone mi normalne tu wifi najde ma 2 carky ip, dns atd. je nastavene spravne ale bohuzel iphone nic nenacte mohl by mi nekdo poradit nejake reseni? Podotykam ze wifi ve skole mi funguje
prosim vas ja mam tento isty problem co kolega co zalozil temu... skusal som aj restore FW uz niekolko krat..resetovanie routra..no nic nepomaha..s notebookom sa pripojim normalne...ale s iphonom mi nic nenajde...nemam zapnute ziadne zabezpecenie...jedna sa o iphone 3g
iPhone 5S Gold iPad 2 MacBook Pro 13,3" SSD LED Cinema Display 27"