Gps bez wifi pripojenia

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

montuz | sob bře 28, 2009 9:59 pm

Gps bez wifi pripojenia

ahojte, mam taku otazku...V setings-general-network som si zapol aj 3g aj data roaming a ked spustim maps v aute tak ma bez problemov najde a ukazuje my to kadial idem napriek tomu ze mapi nemam nacitane. Plati sa za to, alebo je to zadarmo(myslim to ze my to ukazuje, kade idem) dakujem

pe.kova | sob bře 28, 2009 11:58 pm

Re: Gps bez wifi pripojenia

no. ehm. neměl jsem zaktivovaný datový účet(jak si jsem zapoměl), byl jsem svou neopatrností 5 minut na mapách a stálo mě to 500 Kč :lol:
Pak jsem si to ihned pochopitelně zaktivoval
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

montuz | ned bře 29, 2009 3:42 pm

ale mne sa mapy nenacitavaju, len my chodi kurzor s mojou polohou auta po stvorcekoch bez mapy....

pharlap | ned bře 29, 2009 3:51 pm

1/ Priteli.. i kdyz si zapnes 3G a data roaming, stejne ti to neurychli nacitani map :lol: Samozrejme jen v pripade, ze tam pokryti 3G je :wink: Akorat ti to bude vybijet baterii (pokud tam neni)..
2/ Nevim kde se nachazis, ale trebas ja, jako nynejsi obyvatel mesta Tanvald mam pokryti EGDE a GPRS, misty nejaka lokalni wifina.. a to je podle mne vsecko co potrebujes mit zapnute! Takze si predevsim zapni EDGE!
3/ Musis mit na mysli to, ze stazeni mapy.. v urcitem rozliseni.. nejakou chvili trva, a jestli si zapnul jen 3G (bez zapnuteho EDGE) v miste kde neni 3G signal, je jasne, ze mas jen kurzor a ctverecky.
4/ A dalsi muj dotaz je, jestli nahodou nepouzivas aplikaci xGPS, protoze o teto aplikaci je tady sahodlouhe vlakno, kde se vse dulezite doctes!! http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=1&t=14410&hilit=xGPS
At tady nefloodujes, a nepokladas dotazy, ktere jsou prebytecne, protoze si jeste vsecko neprostudoval :wink:
5/ A plati se za vsecko! Pripojeni na GPS je zdarma.. ale ty potrebujes mapy, ktere, jak si uvedl, v tlf nemas, takze si je aplikace musi do tlf nahrat, tim padem pripojit k netu a za to se cáluje :D To je jasný, ne?! :wink:

Bery21 | úte čer 09, 2009 6:38 pm

chtěl bych se v nejbližší době zařadit mezi iPhoňáky :) ...ale jak tu čtu tak když si teď koupím 3G tak asi za měsíc vyjde 3GS a novej FW...a budou na to teda volně stažitelný mapy k GPS?...jde mi o to abych když už do toho vrazím takový prachy abych měl GPS se vším všudy :)

blazo | stř čer 10, 2009 9:30 pm

zdravim, no ja jenom doplnim co jsem dneska objevil, tak snad to nebude pravda!

http://mobil.idnes.cz/v-cesku-novy-ipho ... iphone_vok

Bery21 | stř čer 17, 2009 7:55 pm

jj, čekám až výjde 3G S...a podle toho uvidím ale rozhodně chci jít do 16GB ;)...a myslíte že půjdou časem sehnat mapy zadarmo?...když budu mít i v 3G FW 3.0?

pharlap | čtv čer 18, 2009 12:29 pm

Bery21: na co se ted ptas? vlakno se jmenuje "gps bez wifi pripojenia"..
Mapy v iPhonu k dispozici jsou. V ramci aplikace Mapy primo v iP. Jinak ofiko navigace bude. Snad nejdrive se vyjadri TomTom a dneska na foru se objevila informace o nativni ofiko aplikaci od Garmina.
Jinak pokud si udelas jailbreak, tak je k dispozici zdarma aplikace xGPS s mapami z Google maps a pak je tu jeste aplikace iDA, ktera je ale placena :wink:
Staci?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika