Aj ja som musel dat fring a potom aj Tap Tap prec, aby som ho mohol vobec pouzivat. Ale to neni riesenie, ja chcem pouzivat app podporujuce PUSH...

(winter, boss nemam. Pouzivam SBsetting)
EDIT:Je vobec niekto s JB iPhonom 3G FW 3.0.1 alebo 3.0 komu funguje PUSH
Funguje vobec PUSH cez WiFi, alebo len cez mob. data? A co ak je clovek za viacerymi NAT?
EDIT2:Skusal som si pozriet konzolu cez iPhone Configuration Utility, ako sa to preberalo na jednom zahr. fore. Okamzite po opatovnom nainstalovani fringu sa z reprakov ozyvalo neustale vysielanie a v konzole sa kazdych 5s objavilo nasledovne:
Wed Aug 19 22:36:20 unknown CommCenter[32] <Notice>: Telling PDP context 0 to go active.
Wed Aug 19 22:36:20 unknown CommCenter[32] <Notice>: connection mask for 0 is 0
Wed Aug 19 22:36:21 unknown CommCenter[32] <Notice>: Deactivated PDP context 0 that supports connection types 0x0
Wed Aug 19 22:36:21 unknown CommCenter[32] <Notice>: Error (58) activating PDP context 0 that supports types 0: kGprsMissingorUnknownAPN
Pride mi to zvlasne, preco sa silou-mocou snazi pripajat cez GPRS (mam prazdne APN), ked som sucasne na WiFi pripojeny...

Lenze nemam verejnu IP, som asi za 3 NAT. Neviem ci to moze byt problem. Nemohol by to niekto vyskusat, kto ma verejnu IP?
Nevie nejaky odbornik prinutit cely iPhone aby zabudol, ze existuje internet cez operatora?