Mam problem, obcas mi naskoci tato hlaska: při otevření safari naskočí tabulka: ,, Cannot open page safari cannot open the page because it´s not connected to the internet´, pritom signal mam plny a ikona Edge normalne sviti. Mam iPhone 3G u Tmobile. Diky za rady
No duvod chapu, anglicky umim, ale proc se nejde pripojit k internetu, kdyz mam plny signal a ikona edge ja aktivni. Kdyz vypnu a zapnu tel, tak vse zase funguje. MAte nekdo podobny problem? Diky
Mne to roby tiez ale iba niekedy dovod ti nepoviem volal som operatorovi a poradil mi restart iphoni to obcas robia.vraj staci vipadok signalu pri nacitavani stranky a ked signal nabehne tvari sa ze pracuje,ale nic neroby. (restart pomoze)-power button+home cca 10sec podrz a vsetko ide ako ma:)
Zkuste ho misto restartu prepnout do Airplane modu a zase zpatky.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
No tak zapnuti a vypnuti airplane modu mi nepomohlo. Uz fakt netusim, kde byl mohl byt problem, firmware mam nejnovejsi, iP je 2 mesice stary. Operator - Tmobile!! Mate jeste nekdo nejaky tip? Diky
Restore all network settings pomuze, ale ono to nejakou dobu trva, nez tel nabehne a posledni dobou se mi to stava docela casto! Existuje nejake trvale reseni tohoto problemu? Diky
Možno to je softveroveho pôvodu alebo máš nejak zle nastaveny net.ak to ribí nadalej sprav restore.A ak sa to nezmení tak neviem.(jailbreak ak ho nemaš skus alebo reklamačka)
Mě se stava ted uplne pokažde když chci jit na net a odemknu IP, hned když dam prvni stranku tak nic jen cannot open page, ale když dam dalsí stranku tak už to jede, ale je to otravne Když chci na mail tak musim prvni takle pres safari 2x nekam a pak až mail nebo rss Je to od update FW 3.1.