No service => Restore => Error 23 Help!

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

M0j3c | pon led 05, 2009 3:56 pm

No service => Restore => Error 23 Help!

Zdravim, mam IP 3G 16GB FW2.2 z T-mobilu po uspesnom JB cez quickpwn.
Po niekolkych mesiacoch bezproblemoveho pouzivania sa rano zobudim a pozriem na IP a vypisuje hlasku: Iphone can't make and receive calls. Restore is needed.
A namiesto signalu akurat no service. Ale to bol este stale normalne zapnuty a tak som ho skusil dat do safe modu....ziadna zmena...stale ta ista hlaska.....potom som restartol a uz sa zapol iba do emergency modu s vypisanou hlaskou.
Tak po vela restartoch a vymeneni SIM karty som nakoniec siel urobit restore.
Pripojim, dam restore, extrahuje FW a potom vypisuje stale unknown error 23 a IP ostane zmrznuty s bielou obrazovkou. Skusal som aj v DFU mode,aj iny FW, aj na Viste aj na druhom kompe na XPcku stale to iste. Snazil som sa ho aj znova quickpwnut no po tom co som postlacal tlacidla tak mi vypisalo chybu spojenia pc a ip. Hladal som vsade na nete a nasiel som iba jednu jedinu radu a to vymazat backupy z itunes a to mi bohuzial nepomohlo. :(
Prosim pomozte mi dobri ludkovia lebo som uz naozaj zufaly.

Uživatelský avatar spachal_tmp | pon led 05, 2009 5:23 pm

Re: No service => Restore => Error 23 Help!

Google => iPhone error 23 [Enter] :P
Starý pes fóra :)

M0j3c | pon led 05, 2009 7:18 pm

Google som pouzil hned na zaciatku, ale nic uzitocne som sa nedozvedel.
Prosim vas o radu ako inak tam nahrat novy FW.

Uživatelský avatar spachal_tmp | úte led 06, 2009 1:42 am

Zkus tohle:
Kód: Vybrat vše
Re: Error 23 - ANYONE???
Posted: Dec 22, 2008 4:13 PM

FYI - I was able to fix this issue by deleting the backups on my laptop and restoring w/o an existing backup. The problem was one of the backups was corrupted. You can find the backups under the Preferences -> Devices tab in iTunes. 

domca456 | stř led 07, 2009 4:32 pm

tohle bych videl ze asi nic nepomuze bez s tim na reklamaci pokud nejde dfu restore tak se ani oni do toho nemajou jak dostat takze podle me by ti to melo projit

M0j3c | čtv led 08, 2009 10:49 am

to spachal_tmp: Ako som uz pisal, tak to som skusil ale bez vysledku.

Tiez to asi vidim na reklamaciu. Snad mi tam nepridu na to, ze som mal JB a nepadne mi zaruka. Drzte palce.

markor | čtv led 08, 2009 11:28 am

pali777 | čtv led 08, 2009 11:53 am

markor: myslim ze to nepomoze..studoval som trosku ten Error a fakt to vyzera dost kriticky...niekde sa objavuju nazory ze je to problem toho, ze nie je zvoleny defaultny internetovy prehliadac (zevraj oficialna info z Apple-u) - co mi ale pripada byt dost velka hlupost. Zatial som neobjavil nikoho kto by to vyriesil...az na hore spomenuty post....Cize vidim to tiez na reklamaciu - bohuzial...

M0j3c | čtv led 08, 2009 1:29 pm

Pali, mas pravdu....tiez som nic ine nenasiel okrem nastavenia defaultneho prehliadaca, co som aj skusil a samozrejme nepomohlo. Dakujem vsetkym....ide na reklamacku...

stock | pon zář 14, 2009 11:19 pm

Tak se tak dívám,že nejsem sám se svým problémem :-( Mám 32GB 3G S a stalo se mi to samé po cestě se zaplou navigací od Navigonu.Najednou se mi objevil symbol ztraceného GPS signálu a to jsem netušil,že mi to zmrzlo celé.Nechával jsem to u zkušenějšího kolegy oživovat všemi způsoby (safety,DF módy a nic nepomohlo.Kód chyby: 23 se ukazuje stále)Myslím si,že pokud se to někomu podaří rozlousknout,tak na tom slušně vydělá,protože podobných volání o pomoc je plný net.Taky se bojím reklamací z důvodu JB.Pokud jste to někdo reklamoval a prošlo to,dejte prosím vědět.Dík všem.

stock | úte říj 13, 2009 12:37 pm

stock píše:Tak se tak dívám,že nejsem sám se svým problémem :-( Mám 32GB 3G S a stalo se mi to samé po cestě se zaplou navigací od Navigonu.Najednou se mi objevil symbol ztraceného GPS signálu a to jsem netušil,že mi to zmrzlo celé.Nechával jsem to u zkušenějšího kolegy oživovat všemi způsoby (safety,DF módy a nic nepomohlo.Kód chyby: 23 se ukazuje stále)Myslím si,že pokud se to někomu podaří rozlousknout,tak na tom slušně vydělá,protože podobných volání o pomoc je plný net.Taky se bojím reklamací z důvodu JB.Pokud jste to někdo reklamoval a prošlo to,dejte prosím vědět.Dík všem.

Tak jsem to nakonec odnesl do obchodu na reklamaci a cca po 14 dnech mi psaly,že mi to posílají opravené (i přes JB...) Takže si myslím,že ani v servisu se do toho nedostanou a řeší to minimálně výměnou základní desky.Zkušenost pro ostatní: error23=reklamace bez obav 8)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika