problem: sila wifi na iphonu

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

UnholyU | sob úno 28, 2009 6:27 pm

problem: sila wifi na iphonu

Ahoj vsem prosim o pomoc vzdy kdyz se doma pripojim pres wifi na svem iphonu po chvilce spadne signal skoro na nulu nevi nekdo co s tim diky

Toto co napise moderator sa nemaze! Pre buducnost. Odporucam prestudovat Pravidla fora. Paly viewtopic.php?f=112&t=10929
Naposledy upravil UnholyU dne sob úno 28, 2009 6:37 pm, celkově upraveno 1

UnholyU | sob úno 28, 2009 6:39 pm

Re: problem: sila wifi na iphonu

Kdyz dam iphone hned vedle meho ap D-LINK DI-524 tak problem pretrvava nevim co bych mel zmenit v nastaveni dekuji za kazdou radu

benedy | sob úno 28, 2009 6:41 pm

UnholyU-a máš síť zabezpečenou?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

UnholyU | sob úno 28, 2009 6:44 pm

Ne nemam ale neni tu podle me nikdo kdo by se pripojoval notas jede v poho

BManix | ned bře 01, 2009 9:07 pm

tak presne ten samy problem mam i ja...uplne, taky mi nb jede normalne ale s iphonem i kdyz jsem 5cm od routeru tak nic...ani z cydie se mi soubor nestahne. ale byl jsem u kamose a stal jsem od routeru 10m a stejne mi to jelo bleskovou rychlosti...tkze to asi bude nejak spatne nastaveny mno, akorat ze ja se v tom prd vyznam tkze nwm no :D

Milan Kučera | pát bře 06, 2009 12:01 am

Ja mam problem ze v jedej izbe mi na macbooku net ide ale na iphone nie. Je to preto, lebo iphone ma ovela slabsi receptor signalu ako priemerny pocitac, cize tam kde ma pocitac dajmetomu 25% iphone ma 0%. Dufam ze som pomohol.

- maros

paveloslav | úte bře 31, 2009 6:49 pm

mam stejny routher d link a uplne stejny problem,zabazpeceny ro mam nikdo jiny se mi tam nepripojuje ale jakmile zacnu stahovat tak mi signal pada dolu,uz to nekdo vyresil?
Host
Host

UnholyU | stř dub 01, 2009 8:26 am

Jeste mi bylo receno ze je to pry zpusobeno routrem d-link tak nevim

benedy | stř dub 01, 2009 8:32 am

Já mám taky D-lin k ale pouze jako přístupový bod a valí mi na tom všecko,i soused jede na můj D-link a jak si to chválí.
Prostuduj si pořádně nastavení zařízení.
Někdy to chce víc,já jsem si i různě psal s OP na http://www.dlink.cz a dal jsem to do kupy,musíš zkoušet.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

susty | stř dub 01, 2009 8:35 am

Ja mam zas ten prvy problem router mam v predsieni. A svoju izbu od routra mam odelenu 3 stenami. No router musi ostat na tom istom mieste kde je! Vobec sa do toho nerozumiem, ale neda sa kupit daky router s dakym velkym dosahom co by mal aj cez 3 steny dobry signal? Moj stavajuci router som dostal k internetu od orangu (fibernet) a asi nebude nic extre myslim.

benedy | stř dub 01, 2009 8:58 am

Standartní anténa která k tomuto je daná je slabá,má malý dosah,proto sem si k tomu pořídil tuto http://www.obchod24it.cz/547/d.16-34-48 ... ova_(R_SMA)_WAI101.html ,má dosah až 600 m a není žádný problém.

Ještě dodám že mám byt 75 m2,mám signál i všude kolem domu,nevím ovšem kam a jak daleko přesně a soused bydlí nademnou nemůže se vynachválit.
Naposledy upravil benedy dne úte lis 24, 2009 3:44 pm, celkově upraveno 1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar whisky96 | stř dub 01, 2009 9:09 am

susty7 píše:Ja mam zas ten prvy problem router mam v predsieni. A svoju izbu od routra mam odelenu 3 stenami. No router musi ostat na tom istom mieste kde je!.

preco by musel zostat v predsieni ?

kup si take dve krabicky (myslim ze sa volaju VodaConnect), ktory ti ethernet povedu elektrickou sietou, a router daj tam kde ho realne potrebujes ...
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

paveloslav | stř dub 01, 2009 6:19 pm

tak me to uz funguje,z technickyho oddeleni d-linku mi poslaly novy soft routheru a uz to frci.Co jsem sjizdel net tak tenhle problem melo asi hodne uzivatelu.Na technickym uz vedely o co jde.
Host
Host

rajtas | stř dub 01, 2009 6:53 pm

Jakožto (zatím)neApplák vám do toho tady nechci moc kecat ale..

Proč řešit problém se signálem přesouváním routeru, přikupováním drahých AP, atd když stačí za pár supů koupit silnější "anténu". Já mám router teda od OvisLink (nebo tak nějak) ale to není podstatné. Měl jsem v bytě mizerný signál, horko těžko to pokrylo dvě sousedící místnosti :) . Za 500,- jsem si koupit 5dBi anténku a wifku mám i na zahradě. Nebyla to zas tak velká investice ale rozhodně se to vyplatilo :)
Host
Host

susty | pát dub 03, 2009 3:45 pm

Takze ak som to spravne pochopil...tak nemusim menit router, len kupim kvalitnejsiu antenu. Ta co mam teraz ma pisane nejakych 2.4 GHz.
Dakujem za radu :D

Uživatelský avatar RazR08 | pát dub 03, 2009 3:54 pm

no 2,4GHz je len pasmo wifi...anteny su na decibely :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

1dream24 | úte lis 24, 2009 1:45 am

Moje riesenie straty wifi signalu a pripojenia: dufam ze vam to pomoze ;) viewtopic.php?f=91&t=19902&st=0&sk=t&sd=a&start=20 Stacilo to nahrat, restartovalo sa to a konecne je vse jak ma byt 8) have a nice day guys ;)
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika